Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

I děti mají své dny, oslavte je s nimi na různých místech Budějc

Den dětí se blíží a s ním i spousta zábavy. Nejen však první červen bude patřit našim nejmenším. Zajímavé akce budou probíhat již před ním. Kde je hledat vám ulehčí přehled, který pro vás Budějcká Drbna připravila.

Podmořské dobrodružství

Přespání v Hopsáriu si děti užijí 29. května, kdy pro ně bude od 18 hodin připravena velkolepá výprava do mořských hlubin záhadného hopsáriového oceánu. Děti obdrží mapy pokladů, teplou večeři i pohádku na dobrou noc. Akce je pořádána pro děti od 6 do 12 let.

Dětský den s Besipem

Den dětí se bude slavit 30. května v IGY Centru, kde bude pro děti přichystáno dopravní hřiště s vyznačenými silnicemi, přechody, na kterých si budou moci zajezdit jak na kolech, tříkolkách, motokárách, tak i odrážedlech. Chybět od 10 hodin nebudou ani interaktivní soutěže. Akce se odehraje ve 3. patře a potrvá do 15 hodin.

Monster Dětský den

Velkolepý den dětí je na 30. května připraven na letišti v Bechyni. Děti všech věkových kategorií se zde od 9 hodin budou moci seznámit s vojenskou technikou, soutěžit o sladkosti, hrát si s klaunem Hugo a jeho kamarády či navštívit další zajímavé atrakce. Možnost bude si i vyzkoušet sezení v opravdové formuli, připraven bude i simulátor F1 Ferrari a laserová střelnice. Dnem bude provázet Michal Nesvadba.

Po stopách tukana

Zábavné odpoledne plné her bude pro děti přichystané v klubu Living Room 30. května. Zápis v prostorách klubu začne ve 14 hodin a zahájení celé akce proběhne od 15 hodin. V půl sedmé bude následovat diskotéka, která v osm hodin večer zakončí celou akci.

Naše krásné město

Hasiči z Nového Vráta s Baby centrem Šikulka pořádají dětský den jako oslavu k založení města. Na děti čekají různé hry, soutěže, jarmark, malování na obličej, diskotéka a opékáná buřtů. Akce začíná v zahradě Baby centra Šikulka 31. května ve 14 hodin a končí o 3 hodiny později.

Dětský den na Sokoláku

U Sportovní haly na Sokolském ostrově proběhne 1. června zábavné odpoledne se soutěžemi a kulturním programem ve spolupráci s dětskými zájmovými soubory a sportovními oddíly.

Den dětí se spolkem Yes

Také děti mají své dny aneb odpoledne plné dětských her a opékání buřtů ve spolku Yes proběhne 1. června od 17 do 19 hodin.

Dětský vodní den

Stanoviště pro děti s vodní tématikou bude připravené 2. června v Mateřském centru Máj od 10 hodin.

Den dětí v knihovně

Jihočeská vědecká knihovna pořádá v zahradě knihovny Na Sadech 2. června od 14 do 18 hodin odpoledne plné her a zábavy.

O dalších akcích si můžete přečíst v Jihočeském kalendáři! Další tipy Budějcká Drbna přivítá v diskuzi.

Štítky České Budějovice, Drbna.cz, knihovna, soutěž, Mezinárodní den dětí, Formule 1, Ferrari, Michal Nesvadba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I děti mají své dny, oslavte je s nimi na různých místech Budějc  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.