Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Devátý ročník Českých hradů navštívilo na Rožmberku přes 7 tisíc lidí

Festival České Hrady asi není třeba dlouze představovat. Především mainstreamovou hudbu přináší celé České republice několik let a letos se jednalo o již devátý ročník této skvělé akce. Ta přilákala na druhou zastávku přes 7 tisíc lidí a všichni se opět skvěle bavili.

Organizátoři letos lehce změnili program obou dnů a již v pátek večer se v prostoru festivalu pohybovala velká spousta lidí, což dokazovalo i naplněné parkoviště. Změn doznala i organizace cesty, kdy byl zakázán průjezd obcí Rožmberk nad Vltavou a návštěvníci museli volit mezi cestou z Vyššího Brodu, nebo Branné. Změna měla pozitivní vliv i na samotný příjezd a všechny mile překvapila absence čekání před samotným areálem.

Samotný průběh festivalu není třeba dlouze popisovat, jen by Budějcká Drbna ráda vytkla absenci pitné vody v samotném areálu a zákaz donášení vody dovnitř. Přece jen to byl v panujícím vedru krok zpět.

Festival si jinak všichni chválili, což dokládají slova samotných návštěvníků. „Festival si užívám, je krásné počasí, kapely jsou skvělé a panuje tu parádní nálada,“ řekla Budějcké Drbně slečna Lucie. Její kamarádka dodala, že na Rožmberku byli všichni přátelští, a tak se určitě zase vrátí.

České hrady 2015

Neděle, 19. července 2015, 19:44

České hrady - pátek
České hrady - pátek

Autoři

Štítky Rožmberk nad Vltavou, hrad, Česko, Drbna.cz, festival, Vyšší Brod, Lucie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Devátý ročník Českých hradů navštívilo na Rožmberku přes 7 tisíc lidí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.