Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Další týden festivalu Central Park Slavie je minulostí. V pátek zahráli ONI a Empétři

Spustili první songy a z modré oblohy se spustil déšť. Tak nějak by se jednou větou dal přiblížit začátek pátečního koncert Empétři na festivalu Central Park Slavie. Možná za to mohly předešlé komentáře zpěvačky Jany Jišové směrem k teplému počasí... A nebo příroda prostě jen chtěla osvěžit přihlížející fanoušky. Těžko říct. Každopádně koncertu to nijak neublížilo. Možná naopak - atmosféra akce byla o to zajímavější.

Že si Empétři se svými nástroji rozumí, je věc známá. Hoši hráli s naprostým přehledem, holky zpívaly s příjemnou lehkostí a zároveň „drajvem“... Zazněl swing, funky a plno dalších žánrů a hlavně hitů, které snad zná i nejstarší babička z nejvzdálenější vesnice. Naprosto ideální muzika pro letní páteční podvečer.

Potěšili i ONI, kteří byli tak trošku v kontrastu, za což mohla určitá dávka melancholie. Pohřeb se ale nekonal, naopak, lidé se bavili!

Červencový program festivalu Central Park Slavie se pomalu chýlí ke konci. Před námi jsou ještě dvě akce - ve čtvrtek 30. července zahrají Vehicle Club Band, AKIA B.A. a Never Been 2 Yamaica. O den později proběhne Deeproom. V srpnu se pokračuje a je na co se těšit!

Central Park Slavie - 24. července

Pondělí, 27. července 2015, 16:05

Central Park Slavie - 24. července
Central Park Slavie - 24. července

Štítky festival, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další týden festivalu Central Park Slavie je minulostí. V pátek zahráli ONI a Empétři  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.