Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Tarapaca jazz vnesli do centra Budějc atmosféru přímořských měst

V rámci projektu Léto ve městě mají Budějčáci možnost účastnit se zdarma hudebních koncertů a divadelních představení na náměstí Přemysla Otakara II. Ve čtvrtek se Budějcká Drbna byla podívat na jedné takové akci a spolu s ostatními si vychutnala příjemný koncert táborské hudební kapely Tarapaca jazz.

Před sedmou hodinou večerní se na náměstí začala formovat jazzová skupina, která už při svém ladění pomalu roztancovávala přihlížející publikum, a to hlavně děti.

Táborská kapela Tarapaca Jazz působí na české hudební scéně od poloviny roku 2003 a do svého repertoáru zahrnuje i další hudební styly jako hip hop nebo drum'n'bass. Koncert se povedl natolik, že přihlížející lidé se dali i do tance a večer si dokonale užili. „Jsem nadšená, že město pořádá takovéto večery. Dokonce jsem si i zatancovala a s tím jsem rozhodně nepočítala,“ smála se Dagmar Krátká.

Dalším koncertem, který Budějčáky čeká na náměstí Přemysla Otakara II. 4. srpna, bude vystoupení rockové kapely The Slakers.  Těšit se mohou i na skupinu jazZÍKAspol, Kaplan's Friends Blues Band, Weekend, Gama CB, Groovin'High a další.

Tarapaca jazz na náměstí

Pátek, 31. července 2015, 16:25

Tarapaca jazz na náměstí
Tarapaca jazz na náměstí

Štítky koncert, České Budějovice, Tarapaca jazz, Drbna.cz, hudební skupina, divadelní představení, jazz, Přemysl Otakar II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frodo kocour

zdá se že tam bylo lidí, jak na demonstraci proti IVČRN :-)

Pátek, 31. července 2015, 16:41Odpovědět

Tarapaca jazz vnesli do centra Budějc atmosféru přímořských měst  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.