Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Daniel Landa příští rok zaburácí i v Budějcích

Sotva se lidé vrátili domů z dlouho očekávaného Velekoncertu Daniela Landy, už na ně čekala informace, kterou možná málokdo čekal. Známý zpěvák se příští rok vydá na halové turné. A to zahrne i zastávku v Budějcích!

Turné nazvané Žito Tour Dojezd celkově dorazí do čtyř měst - do Plzně, Českých Budějovic, Brna a Prahy. Na jihu Čech Daniel Landa se svojí družinou zaburácí v Budvar Aréně, a to 3. listopadu. Natěšení fanoušci si tak musejí počkat více než rok.

Daniel Landa patří bezesporu k nejvýraznějším a zároveň nejkontroverznějším tuzemským umělcům. O tom, že se na tomto tvrzení už více než 20 let nic nemění, svědčí i reakce na jeho nedávný Velekoncert, na kterém mimochodem vyšlo Landovo nové sólové album pojmenované Žito. Právě z něj by na koncertě v Budějcích mělo vedle klasických hitů zaznít několik skladeb.

Daniel Landa má na svém kontě řadu úspěšných sólových desek, několik živáků, muzikálů, účast ve filmech a nespočet dalších projektů. Jih Čech mu není cizí, ostatně před dvěma lety zde točil videoklip, u čehož Budějcká Drbna nechyběla.

Autoři | Foto upload.wikimedia.org

Štítky Daniel Landa, České Budějovice, Budvar aréna, Praha, Brno, Plzeň, Česko, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Daniel Landa příští rok zaburácí i v Budějcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.