Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Budějovický Majáles potěší návštěvníky i uprostřed léta

V průběhu července a srpna probíhá na letní scéně u Kulturního domu Slavie jedinečný open air festival Central Park Slavie, v rámci kterého již ve čtvrtek proběhne jednodenní program v režii organizátorů Budějovického Majálesu. Venkovní program začne v 16 hodin a potrvá až do pátečního rána.

Program celého dne se ponese v duchu Budějovického Majálesu, tudíž rozmanité nabídky hudby, literatury, her a dalších aktivit. Hlavním lákadlem bude příjemná komunitní atmosféra živého venkovního prostoru.

Pódium zútulní pohodlné sezení, kde nabídnou návštěvníkům organizátoři občerstvení doslova z vlastní kuchyně. Ke kávě pak jistě návštěvník docení knihovničku, která vznikne ve spolupráci s festivalem Literatura žije.

Hudbu zajistí DJs, kteří budou hrát na pódiu mezi návštěvníky. Odpoledne uslyšíte převážně klidnou elektro hudbu, večer pak DJs ve foyer KD Slavie zahrají live sety. Vystoupí Budějčákům dobře známí Veit B a Světadíl. Speciálním hostem večera pak budou táborští Dreem Tran's a Hentaihentai.

A protože si organizátoři Majálesu umějí hrát, bude na místě také spousta deskových her, stavebnic či autodráha. Pro nadšené sportovce nebude chybět kriket, badminton, kuželky, pétanque či slackline.

Pokud bude i navzdory majálesovým tradicím počasí této akci přát, bude pro mladé ratolesti připraven i bazének. Díky PolaroidLove budou mít návštěvníci možnost se na místě vyfotografovat a chemií vonící snímek si odnést s sebou domů.

„Ve čtvrtek nabídneme program pro všechny, kteří si budou chtít užít uvolněné letní odpoledne a umějí si hrát,“ komentuje program organizátorka Lucie Bílková.

Tisková zpráva
Foto: Libor Fousek

Štítky Central Park Slavie, festival, hudba, letní scéna, KD Slavie, České Budějovice, Budějovický Majáles, kulturní dům, majáles

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějovický Majáles potěší návštěvníky i uprostřed léta  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.