Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Central Park Slavie bude patřit dětem i jejich rodičům

Letní multižánrový festival Central Park Slavie zítra odpoledne rád přivítá dětské publikum, ale ani rodiče nepřijdou zkrátka. Vyčerpávající program na letní scéně u Slavie ve čtvrtek začne netradičně už ve tři hodiny.

Pro nejmenší návštěvníky pořadatelé připravili tvořivé dílny a divadelní představení. „Vezměte své ratolesti a užijte si s nimi kreativní den zakončený hudební produkcí,“ vzkazuje tým organizátorů.

Zítra ve tři hodiny odpoledne můžete přijít na Tvořivé dílny a hry pro nejmenší v podání výtvarného ateliéru TVOR. Od 17 hodin pak zahraje Studio dell'arte pohádku Dlouhý, Široký a Bystrozraký pro všechny zvídavé děti.

Rodiče si po únavném dni zaslouží relaxaci v podobě koncertů. V 19 hodin zahrají After Hours, kteří spojují styly 60. a 70. let s popovou melodičností let devadesátých.

Následuje koncert kapely Rozkrock, která vystoupí ve svém rodném městě. Uslyšíte československý pop-rock s občasným exkurzem do zahraničních vod.

Pro neúnavné posluchače bude následovat ve Slavii afterpárty.

Central Park Slavie jede, je celý zdarma a pořadatelé po vzoru moderních festivalů založili vlastní online sbírku, kde jim můžete přispět na festival a jeho rozvoj a dostanete za to ještě parádní odměnu.

Napsal David Matějíček
Tisková zpráva

www.klubslavie.cz

Štítky Central Park Slavie, festival, hudba, letní scéna, KD Slavie, České Budějovice, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Central Park Slavie bude patřit dětem i jejich rodičům  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.