Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dance bar Paradox dostal k narozeninám vlastní hymnu

Věřte nebo ne, uplynuly již dva roky ode dne, kdy se v Budějcích otevřel klub, který po celou dobu svého fungování láká do svých útrob v Krajinské ulici stovky návštěvníků - Dance bar Paradox. A při té příležitosti nahráli John Ash, Marotha a Zu song Žiješ, který se zároveň stal hymnou klubu.

„Chtěli bychom Paradoxu k druhým narozeninám popřát všechno nejlepší. A zároveň pogratulovat za ty dva roky. Za všechny ty legendární večírky, protančené podrážky a návraty za světla s pocitem, že to za to stálo. Udělat si jméno možná není jednoduché, ale udržet si jeho pověst a dál jí budovat je ještě těžší. Přejeme vám, ať se to vydaří, protože skvělých večírků, díky kterým vypnete a vyčistíte si na chvíli hlavu, není nikdy dost. Krásné narozeniny!“ přidali ještě k novému songu vzkaz jeho autoři.

Narozeninová párty bude v Paradoxu velkolepá. Na venkovním baru před klubem vám bude nabídnut welcome drink, ve VIPu se chystá bohatý raut a hlavním hostem večera je porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik, který se představí v nezvyklé roli dýdžeje.

Těšit se můžete na sexy go-go tanečnice, barmanskou show třetího nejlepšího barmana světa Martina Vogeltanze a hlavně narozeninovou hudební krasojízdu! Chybět samozřejmě nebudou nejlepší rezidentní DJs Marotha & Peter Kay.

Tak přijďte skákat v davu! cool

Štítky Dance bar Paradox, narozeniny, oslava, hymna, John Ash, Marotha, Zu, národní hymna, České Budějovice, Peter Kay, Jaro Slávik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dance bar Paradox dostal k narozeninám vlastní hymnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.