Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Dead End Festival ovládne jihočeskou metropoli

Již popáté se zraky celé klubové scény obrátí v závěru listopadu na České Budějovice. Dead End Festival, který se v Gerbeře uskuteční již v pátek večer, je už natrvalo zvýrazněn na festivalové mapě Čech. Díky Budějcké Drbně můžete na akci vyhrát tři volné vstupenky.

Pořádná porce té nejkvalitnější hudební zábavy, profesionálně zajištěné zázemí, prvotřídní servis, přes dvacet kapel na třech scénách a bezproblémová dostupnost díky konání v centru Budějc jasně ukazují jedinečnost DEF.

Každá kapela je DEF týmem pečlivě vybírána, není místo pro nudu a neprofesionalitu. Hlavní prioritou produkčního týmu je maximální spokojenost jak návštěvníků, tak vystupujících kapel. „Chceme všem dopřát absolutní zážitek z nejlepších kapel, světel, zvuku, piva, a to vše bez stresů, front a časových prodlev,“ shodují se organizátoři.

KD Gerbera nabídne tři nabité scény, hlavní a menší stage a komorní Acoustic stage. Velkou ctí pro pořadatele je, že na DEF 2013 budou moci přivítat skvělé Pipes And Pints, které předchází jen ty nejlepší ohlasy, podle nichž vás čeká nevídaná porce energie.

Satisfucktion bez Dead Endu a Dead End bez Satisfucktion si jen těžko někdo dokáže představit; také letos se můžete těšit na překvapení a ne zcela tradiční set těchto legend českobudějovické scény. Nebudou chybět živelní Hentai Corporation nebo Atari Terror.

Nikdo by si určitě neměl nechat ujít po dlouhé době opět vystupující jihočeskou hardcore sebranku Dead Set Against a talentované Skywalker z Prahy. Jako zástupce extrémní podoby rockové hudby vystoupí výjimeční, neopakovatelní, špinaví (a to doslova) Gutalax, kteří během letošního léta vystoupili na několika prestižních evropských festivalech.

Punc výjimečnosti můžeme také přiznat akustickým setům Osa Killers, Vees nebo Nil. To ale není vše, celkem se na letošním DEF rozhýbá, rozkřičí, rozdráždí a vymaže všechny vaše starosti více než dvacet zástupců toho nejlepšího, co nabízí klubová scéna!

Vstupné drží produkční tým i nadále na té nejnižší úrovni. Při počtu vystupujících kapel a ceně 350 Kč na místě jsou výpočty jasné - 16 korun za jednu kapelu. V předprodeji bude možné ještě dnes zakoupit lístky za 290 Kč.

„Bez nadsázky čeká jižní Čechy akce roku, která by nemohla nabízet jen to nejlepší bez velkého a silného partnera, kterým je značka Budweiser Budvar, jejíž pomoci si velmi vážíme a děkujeme za ni. Velký dík patří také Statutárnímu městu České Budějovice, které DEF podpořilo v rámci Dotačního programu města České Budějovice na podporu kultury v roce 2013,“ dodávají pořadatelé.

Poslední pátek v listopadu budou celé Budějce patřit Dead End Festivalu!

Soutěž o 3 vstupenky

Budějcká Drbna vám přináší soutěž o lupeny na Dead End Festival. Tři čtenáři, kteří do pátečního poledne zodpoví prostřednictvím formuláře správně následující otázku a usměje se na ně štěstí, získají po jednom volném vstupu.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dead End Festival se letos koná už popáté. Správně tedy je možnost C.

Po jednom volném vstupu na dnešní akci vyhráli čtenáři Michal Litvan, Zuzana Macků a Matěj Petrovský. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Dead End Festival, Gerbera, České Budějovice, hudební skupina, soutěž, Česko, Drbna.cz, vstupenka, Atari, Budějovický Budvar, Praha, Nil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dead End Festival ovládne jihočeskou metropoli  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.