Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Elán přijede do Budějc. Bude to naposledy?

Slovenská kapela Elán se v rámci turné po velkých scénách v České republice vrátí poslední prázdninový víkend i do Českých Budějovic. V Budvar Aréně se představí 1. září.

„Těžko říct, jestli se do Českých Budějovic ještě někdy dostaneme, tak to pořádně roztočíme. Co kdyby to náhodou mělo být pro vás naposled,“ vzkazuje Jožo Ráž jihočeským fanouškům.

A koncert bude podle všech zpráv opravdovým večírkem. Eláni totiž zahrají nejen písničky z posledního alba Anjelska daň včetně aktuálního hitu Kde si, ale zazní i výběr legendárních skladeb z minulých desek, například Od Tatier k Dunaju, Kamarádi, Ja viem a další překvapení. Za celým podiem bude umístěna obrovská velkoplošná obrazovka, takže videoprojekce uvidí opravdu každý.

Kapela Elán navštívila Budějovice naposledy v roce říjnu 2010, koncert si užilo přes šest tisíc fanoušků. „Na České Budějovice si velmi dobře pamatuji. Jihočeši si umí koncerty opravdu užít, atmosféra byla nezapomenutelná,“ těší se na koncert Vašo Patejdl.

V rámci doprovodného programu zajistil pořadatel od 18.30 hodin vystoupení jihočeského objevu Karla Peterky juniora. Je to mladý písničkář s duší básníka, který již v deseti letech vyhrál soutěž pro mladé talenty a od jedenácti let skládal vlastní skladby, dokonce i pro jiné interprety.

„Vystoupit před Elánem je pro mě velká čest a přiznám se, že již teď mám trošku trému. Vážím si této příležitosti a doufám, že moje písničky fanoušky Elánu potěší,“ skromně komentuje své vystoupení Peterka junior.

Tisková zpráva
Foto: www.elan.cz

Štítky Elán, koncert, České Budějovice, Budvar aréna, Česko, hudební skupina, Jožo Ráž, Karel Peterka, Václav Patejdl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Elán přijede do Budějc. Bude to naposledy?  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.