Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTOREPORT: Čechomor přijel se svým turné i na Holkov

Kdo minulý pátek nenavštívil Letní parket Holkov, měl by hned teď začít litovat. Tisícovka posluchačů, která na tamní otevřenou scénu dorazila, si totiž mohla vychutnat více než dvouhodinový koncert kapely Čechomor.

Parta muzikantů kolem zakládajícího člena Čechomoru Františka Černého, charismatického houslisty Karla Holase, violoncellisty Michala Pavlíka či akordeonisty Radka Pobořila musela každého posluchače zaujmout nejen perfektní produkcí svých hitů, ale také velmi propracovaným zvukem.

Jedna z nejvytíženějších českých kapel, vystupující často i v zahraničí, na závěr povedeného večera ještě uspořádala pro všechny zájemce o podpisy autogramiádu.

„Nikdy jsem hudbu Čechomoru nevyhledával, ale tímhle koncertem mě dostali. Byli úžasní! Takhle dobrý koncert jsem snad ještě nezažil,“ nechal se slyšet posluchač Petr, od pátku nejspíš nový fanoušek kapely.

Video: Marcela Mikešová

Koncert Čechomoru na Holkově

Úterý, 28. srpna 2012, 12:45

Koncert Čechomoru na Holkově
Koncert Čechomoru na Holkově

Štítky Čechomor, koncert, Letní parket Holkov, Čechomor Kooperativa Tour 2012, Holkov, hudební skupina, Karel Holas, František Černý, Michal Pavlík, Radek Pobořil, turné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Čechomor přijel se svým turné i na Holkov  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.