Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTOREPORT: Festival doprovodil studenty zpátky do lavic

Návraty do školních lavic nepatří mezi nejšťastnější události mladého studenta, proto je třeba si tyto krušné chvíli zpestřit nějakou tou akcí. První týden vysokoškoláka ještě není tak náročný, a tak studentstvo Jihočeské univerzity oslavilo začátek nového školního roku v úterý 25. září na půdě své alma mater.

Jednodenní putovní festival t-music Back to School byl nabitý jak hudbou, tak uměleckým či technickým doprovodným programem.

Hudební klání odstartovali Cocotte Minute už v brzkých odpoledních hodinách. „Připadá mi, že je nesmysl dávat tak dobrou kapelu na začátek a Mandrage jako hřeb večera,“ poznamenal student ekonomické fakulty Michal Litvan.

Dalšími kapelami, které vystoupily, byly Eddie Stoilow, Vypsaná fixa, Tleskač a již zmíněna chlapecká partička Mandrage.

V přestávkách mezi kapelami mohli nedočkaví studenti získat titul tmA v t-music Academy, zahrát si nějakou interaktivní hru nebo vyzkoušet na pohled nebezpečné chemické pokusy. Zkrátka bylo vidět, že škola už doopravdy začíná.

Kdo si chtěl alespoň trochu připomenout letní festivaly, mohl ochutnat z typické nabídky fesťákových pokrmů, jako například halušky, grilované klobásy nebo langoše. I přes vůni těchto lahůdek byl ve vzduchu cítit podzim. Studenti si to ale stejně užívali naplno.

„Trochu mě štve, že na internetu ani nikde jinde nebyl vyvěšený program, jak kapely půjdou za sebou, a na facebookovské stránce nebylo možné vidět, kdo se akce zúčastní. Jinak je to skvělé, že se tu něco děje a můžeme si užít trochu zábavy, než škola vypukne naplno,“ zhodnotila akci studentka Alena Hrabíková.

Festival Back to School 2012 v Budějcích

Středa, 26. září 2012, 19:40

Festival Back to School 2012 v Budějcích
Festival Back to School 2012 v Budějcích

Štítky Back to School, České Budějovice, Jihočeská univerzita, festival, studenti, hudební skupina, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Mandrage, Vypsaná fiXa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOREPORT: Festival doprovodil studenty zpátky do lavic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.