Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hudebnímu večeru ve Velbloudu dominují Delilahs

Již zítra od 21 hodin vystoupí v českobudějovickém klubu Mighty Bar Velbloud tři výjimečné kapely hned ze tří zemí. Díky Budějcké Drbně se můžete zapojit do soutěže o čtyři volné vstupenky, které mají hodnotu každá 100 korun.

Hlavní hvězda večera Delilahs ze Švýcarska patří k předním kapelám žánru indie pop na domácí hudební scéně. Jejich hlavním poznávacím znamením je jedinečná zpěvačka a baskytaristka Muriel, která ve spojení s velmi osobitou kytaristkou Isabellou tvoří dokonalé duo. Delilahs nejsou v Českých Budějovicích žádným nováčkem, bude to jejich již třetí koncert za uplynulé tři roky.

Společně s Delilahs vystoupí rakouská rock'n'rollová kapela Surfaholics, která je známá a oblíbená hlavně pro svá divoká a energií doslova přetékající živá vystoupení, a také pražská formace Nano. Ta patří k tomu nejlepšímu, co může česká electro/indie popová scéna nabídnout.

O afterparty se postará DJ Tchichiman z věhlasného pražského djského dua Prague City Lovers se svou bezednou sbírkou hitů ze všech žánrů, všechno poctivě z gramofonových desek.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžete vyhrát čtyři vstupenky, které si mezi sebe rozdělí čtyři čtenáři. Každý tedy dostane po jednom lupenu. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do sobotní 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dnešní koncert pořádá agentura Vikked Zed. Správě tedy je možnost A.

Po jednom volném vstupu vyhrávají čtenáři Zuzana Caldrová, Petr Kosař, Vendulka Holá a Alena Bočková. Blahopřejeme!

Tisková zpráva
Foto: www.delilahsmusic.com

Štítky Delilahs, Surfaholics, Nano, DJ Tchichiman, Mighty Bar Velbloud, koncert, soutěž, hudební skupina, vstupenka, Drbna.cz, Švýcarsko, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hudebnímu večeru ve Velbloudu dominují Delilahs  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.