Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedenáctá Retroparty otřásla Budějcemi

Puntíky, flanelové košile, občerstvení u Ženy za pultem, nerezavějící hity minulého tisíciletí. Ne ne, tohle není nějaká předvolební agitka, takhle to jen vypadalo v sobotu večer a v neděli brzy ráno v budějckém kulturním domě Slavie, kde proběhla již jedenáctá Retroparty.

Tentokrát se organizátoři vytáhli a spojili prostor Café klubu Slavie a sousedního Highway 61. V nekuřáckém Café klubu celý večer až do rána vyhrávali retro DJ´s pecky od padesátých do devadesátých let.

Parket byl plný hned od začátku a atmosféra báječná. Ženy a dívky si daly na kostýmkách opravdu záležet a ani mužská část přítomných se nenechala zahanbit. Ostatně, posuďte sami v naší fotogalerii.

V kuřáckých prostorách klubu Highway 61 se pak na pódiu vystřídaly tři živé kapely, které rozparádily publikum na maximum, a pařilo se od samého začátku. Vystoupili zde swingoví Groovin High, rock´n´rolloví Mustang Bluesride a Twisted Rod s týmž hudebním stylem.

Mezi oběma kluby organizátoři umístili malé občerstvení ve stylu Žena za pultem. Kdo chtěl, mohl se posilnit třeba retro dortíky nebo gulášovou polévkou, která přijde na párty určitě vhod.

„Celkově akci hodnotím jako podařenou. Účast obrovská, kapely nezklamaly, naopak byly snad ještě lepší, než jsme čekali, a stejně tak doufám, že jsme to za DJským pultem zvládli bez větších excesů. Zatím jsem neslyšel žádné negativní ohlasy, to snad mluví samo za sebe. Díky všem, co přišli!“ zhodnotil akci jeden z organizátorů Vojtěch Šolta, který se na pořádání podílel s Petrem Klikou.

Jedenáctá Retroparty měla ale jednu vadu na kráse. Vlastně dvě. Za prvé se během večera oba kluby zaplnily natolik, že organizátoři už dovnitř nepouštěli další zájemce. Kdo tedy neměl lístek předem, měl smůlu. Druhé podstatné negativum každé dobré party je, že končí moc brzy...

11. Retroparty 2013

Pondělí, 21. října 2013, 12:00

11. Retroparty 2013
11. Retroparty 2013

Štítky Retroparty, Café klub Slavie, Highway 61, České Budějovice, Žena za pultem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedenáctá Retroparty otřásla Budějcemi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.