Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kamil Střihavka zahraje ve Slavii s Leaders

Už více než dvacet let platí Kamil Střihavka za jednoho z nejlepších zpěváků v Čechách. Hvězdné trio BSP, metalový Motorband, řada úspěšných muzikálů a v neposlední řadě jeho vlastní kapela Leaders... S posledními jmenovanými se 11. listopadu podívá do Budějc. Zahraje v Café Klubu Slavie.

Střihavka s Leaders vystupuje již několik let, odehrál několik turné a výbornou spolupráci potvrdil i ve studiu, kde v roce 2008 vzniklo autorské album 365.

Ačkoliv od té doby žádnou další sólovku nevydal, v žádném případě se nedá říct, že by se nudil. Naopak! Letos třeba odehrál několik koncertů s již zmiňovanými BSP, ve kterých mimo jiné působí fenomenální kytarista Michal Pavlíček. Vidět jste ho mohli i v řadách takzvané Supergroup. Nejvíce koncertů ale v letošním roce odehrál sólově s Leaders. Těšit se tak můžete na skvěle sehranou partičku se zpěvákem, který jiskru stále neztrácí!

Soutěž o vstupenky

Dva čtenáři, kteří do úterní 12. hodiny správně zodpoví otázku prostřednictvím formuláře a následně budou vylosováni, získají od Budějcké Drbny po jednom volném lístku na koncert Kamila Střihavky a Leaders.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Koncert Kamila Střihavky byl zrušen, tudíž nedojde ani k vyhodnocení soutěže o volné vstupenky.

Foto: Facebook Kamil Střihavka & Leaders

Štítky Kamil Střihavka, Café klub Slavie, Leaders, koncert, soutěž o vstupenky, soutěž, Motorband, Česko, České Budějovice, Michal Pavlíček, hudební skupina, superskupina, Facebook, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamil Střihavka zahraje ve Slavii s Leaders  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.