Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Kapela Charlie Straight si podmanila malou scénu v Českých Budějovicích

Kapela Charlie Straight, která se v současnosti řadí mezi jednu z nejúspěšnějších českých kapel, se včera představila v Českých Budějovicích. Třinecká čtyřka se přes léto uzamkla do nahrávacího studia, kde pod vedením zkušeného producenta Guye Fixsena nahrávala novou desku.

Ještě před vydáním nové desky se chlapci rozjeli na turné a zastavili se v Českých Budějovicích. Pro svůj koncert volili malou scénu, což nás trošku překvapilo. Čekali jsme, že si chlapci troufnou na větší sál.

Nicméně již předkapela Goodfellas navodila příjemnou atmosféru a nic nebránilo dalšímu rozletu v podobě Charlie Straight. Ti představili písně ze svého debutového alba She's a Good Swimmer, které kombinovali s novými kusy z právě připravované desky.

Z novinek nás nejvíce zaujala píseň COCO, jejíž klip měl včera premiéru v televizi. Někteří ze skalních fanoušků se tvářili trošku rouzpačitě na klávesové vložky, které z "demáčů" starších písní rozhodně nepamatují. Nicméně, takový je zřejmě současný trend.

Celkově musíme hodnotit koncert velmi kladně a kladně ho hodnotili i přítomní fanoušci, kteří si vyžádali dva přídavky a v jednom z nich zastoupili vokály.

Kapela Charlie Straight dále prokázala, že není skupinou pouze pro teeneagery. V hledišti byly totiž zastoupeny všechny věkové skupiny a náramně se bavili.

Sledujte také video z koncertu.

 

Štítky hudební skupina, Charlie Straight, České Budějovice, koncert, Coco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapela Charlie Straight si podmanila malou scénu v Českých Budějovicích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.