Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Květnová Dámská jízda potěšila ženská srdce

Módní přehlídka, na které byli v přesile modelové, film v hlavní roli s Leonardem DiCapriem a na závěr přehlídka spodního pánského prádla. Co víc si mohly dámy, co přišly do budějckého multikina CineStar přát?

Adéla Jirkalová v šest hodin večer představila program ojedinělé Dámské jízdy, na které se promítal film poprvé ve 3D provedení - Velký Gatsby.

Ještě předtím se mohly přítomné dámy pokochat módní přehlídkou dvou značek, která byla stylově slazena s duchem filmu, odehrávající se ve třicátých letech.

„Styl oblečení mi sice do té doby moc nezapadl, ale hudba byla perfektní,“ zhodnotila přehlídku Ivona Kuličská.

Jako vždy se losovalo a krásné ceny. Dámy si odnášely polštáře, povlečení, prostěradla, kosmetiku či spodní prádlo a volňásky do kina.

Hlavní cena přišla na řadu jako poslední a šťastná dívka si odnášela poukaz na pobyt pro dvě osoby na čtyři noci na Lipně.

Na závěr všechny přítomné pozvala ředitelka multikina Svatava Kopečková na další Dámskou jízdu, která se bude konat 9. července, hrát na ní bude živá kapela a promítat se bude film Revival v hlavní roli s Bolkem Polívkou.

Po filmu se v prostorách kavárny pořádala ještě další přehlídka, a to pánského spodního prádla.

Štítky Dámská jízda, multikino CineStar České Budějovice, Velký Gatsby, film, Leonardo DiCaprio, Cinestar, módní přehlídka, Bolek Polívka, hlavní role, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Květnová Dámská jízda potěšila ženská srdce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.