Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Loučení s létem se Somersby Gangster Trippin

Tento pátek máme poslední možnost o prázdninách pořádně zapařit. Co jiného je k tomu třeba, než zajít na nejnavštěvovanější klubovou akci v budějckém okolí!

Somersby Gangster Trippin se o letních prázdninách koná v rámci Festivalu Central Park Slavie již potřetí. Po zahraniční hvězdě MC Coppovi se tentokrát představí světově uznávaný producent Rido! Akce začíná již v 18 hodin a vstup na venkovní část je zdarma. Klub se otevře úderem deváté hodiny a dovnitř bude symbolické vstupné 30 Kč.

Hudební produkce začne chilloutovým setem k nalazení na celý večer. V 19 hodin se poprvé představí DJ HellSmith, na venkovní letní scéně zahraje deephousový set.

Melancholické melodie, harmonické vokály a klidné tempo pomalu ale jistě připraví půdu pro housového mága DJe Thinngyho. Ten svým funkyhousem střihnutým s break tempem rozpumpuje veškeré publikum na pořádný nářez, který bude v Café klubu Slavie. Venku se bude hrát do 22 hodin.

Souběžně s programem na letní scéně se ve dvacet metrů vzdáleném klubu rozjede ve 21 hodin mejdan s velkým M. Jako první se představí nováček na Gangster Trippin MaRk X. Grime a dubstep bude startovací downtempo pro po dlouhé době pozvaného DJe Fikese. Ten svým purevinyl setem připraví půdu pro znovuzrozenou legendu mejdanů DJe Kloce, jenž se vrací na budějckou scénu po dlouhých třech letech. No a pak to přijde! Přesně o půlnoci se za přehrávače postaví hvězda večera. Rido!

Rido je český producent, který již dávno přerostl hranice naší země. Pravidelně hraje na největších drumandbassových akcích. Spolupracuje s největšími producenty světa. Jeho parťáci při tvorbě pecek byli už třeba Black Sun Empire či Chris Su. V současné době spolupracuje s legendou elektronické hudby Prolixem a začátkem září jim vyjde nový společný singl. Ridův set si budete moci vychutnat od půlnoci do půl druhé.

Po něm přijde čas na legendární, dívkami milované duo. Freaky Bitches ve složení DJ HellSmith a DJ Clipper (Djský syn & otec), kteří publikum opojí láskou a romantikou. Néééé! Děláme si srandu! Tohle duo vysype ze svých zásobníků klasicky hity ze současné, ale i minulé doby. Bude to freaky!

Od třetí ranní do čtvrté vás budou masírovat maséři z Tábora. Klasické složení Johny Player a Tao Maffa už narukují s hřejivou mastí na vaše svaly. Směs neuro dnb s občasným vokálem je jako dělaná na tuto ranní dobu. No a kdo nebude mít dost, tak od čtyř hodin přijde se svým střelným arzenálem Dirty Boy! Dirťák do vás bude tlouct tvrdý beat, dokud neodpadnete!

Je na co se těšit! Součástí Gangster Trippin bude i unikátní nová scéna a videomapping v podání invisio.cz! Instalací vás ponoříme do perspektivního pohledu a zaběhneme někdy až do totálního nekonečna. Zvukový aparát od mistra zvuku Honzíka Zvánovce vám opět provětrá ušní bubínky. No dost bylo řečí! V pátek na značkách! Se uvidíme!

Tisková zpráva
Chilli Production s.r.o.

Štítky Central Park Slavie, festival, hudba, letní scéna, KD Slavie, České Budějovice, Somersby Gangster Trippin, producent, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loučení s létem se Somersby Gangster Trippin  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.