Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Městem o víkendu prostoupí atmosféra orientu

Indická kuchyně, rukodělný bazar, orientální kultura a hlavně tanec. Právě tomu bude v Českých Budějovicích věnován poslední předadventní víkend v rámci již sedmého ročníku Aiwa! festivalu.

Akce bude zahájena v sobotu v 10 hodin tanečním seminářem Fusion s prvky čínského tance s brněnskou světoznámou tanečnicí Badriyah a pokračovat bude otevřenou taneční scénou v Divadle U Kapličky, která začíná ve 13:30 a potrvá celé odpoledne až do půl páté.

Zároveň s open stage bude v divadle probíhat i bazar - rukodělné výrobky, orientální zboží, chybět nebude ale ani ochutnávka indických specialit a čajů. Do divadla je možné přijít kdykoliv v průběhu odpoledního programu.

V Divadle U Kapličky se bude tančit i večer od 19 hodin, a to na galashow. I tentokrát bude k vidění spousta zajímavých tanečních hostů, které si skupina Aiwa!Tribe, pořadatel festivalu, pozvala z celé České republiky.

V neděli se pak mohou zájemci vzdělat na seminářích a přednášce. Tanečnice Afsana, opět z Brna, povede dva semináře, a to Pod pokličku Suhaily Salimpour od 10 hodin a Tanec se šavlí od 13:30. V podvečer pak můžete navštívit Dobrou čajovnu v Hroznové ulici a poslechnout si Khalidinu přednášku Obraz orientální tanečnice, která začne v 17 hodin.

Vstupné na open stage bude 50 Kč, děti do 15 let zdarma, za lístek na večerní galashow pak zaplatíte 220 Kč, student 190 Kč. Cena seminářů se bude pohybovat od 400 od 500 korun, přednášky 50 Kč.

Lístky na galashow a místo na semináři si ještě stále můžete kupovat či rezervovat u organizátorky akce Hany Kupkové (telefon 775 677 751, e-mail khalida@volny.cz).

Tisková zpráva

Štítky Aiwa! festival, České Budějovice, orient, divadlo, přednáška, Aiwa, tanečník, festival, kultura, Česko, kaplička, tanec, bazar, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městem o víkendu prostoupí atmosféra orientu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.