Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Dámské jízdě se vědomě vařilo s Biolenkou

Hostem březnové Dámské jízdy v multikině CineStar ve středu byla Lenka Žák, kterou většina lidí nezná jinak než pod přezdívkou Biolenka. Tradičně se vysílala i předpremiéra nového filmu, tentokrát to byl český snímek Martin a Venuše.

Jak je tomu již na Dámské jízdě zvykem, čekala na příchozí hned u vchodu sklenička sektu a slosovatelný lístek. Navíc tento měsíc přijala pozvání do kina Biolenka, od které přítomné dámy ochutnaly zdravý pokrm.

Lenka rovněž představila svou kuchařku s názvem Víme, co jíme, kterou Budějcká Drbna moc chválí, protože ji má doma a ráda z ní vaří.

Prezentace Biolenky byla pro všechny velmi přínosná nejenom tím, že se dozvěděli spoustu zajímavých informací o potravinách, ale také o tom, jak se dá výborně vařit i pro lidi s intolerancí laktózy či lepku.

„Mám doma malou holčičku, která nesnáší lepek a kupovat bezlepkové pečivo je strašně drahé. Díky této prezentaci mám naději, že když zajdu k Biolence na kurz, tak se i já naučím vařit chutně, zdravě a hlavně bez lepku,“ prozradila Budějcké Drbně Silvie Šťastná.

Tentokrát byl o Dámskou jízdu takový zájem, že se odehrávala ve dvou časech, a to jak od půl šesté, tak i o hodinu později. Lenka se tedy nemohla více rozpovídat, protože ji čekala ještě jedna prezentace v sousedním sále, a také losování o její krásnou knihu vědomého vaření. Další výhry se týkaly hlavně zdraví, ale získávaly se například i lístky na volejbalový ples.

Poté se promítal film Martin a Venuše, který přítomné dámy nadchnul. Sál se doslova otřásal smíchem! Aby také ne, když ve filmu jde o sázku, jestli je otec schopný postarat se o své tři malé děti, zatímco se jeho žena vrátí k malování.

„Perfektní snímek, skvěle napsaný. Je vidět, že je ze života. Asi doma taky uzavřu takovou sázku,“ smála se maminka dvou dětí Andrea Horká.

Štítky Dámská jízda, Cinestar, multikino, České Budějovice, film, lepek, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dámské jízdě se vědomě vařilo s Biolenkou  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.