Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Na Dámské jízdě tekly slzy, při Pánské potečou drinky

Zářijová Dámská jízda v budějckém CineStaru dělala čest svému názvu. Ženy zhlédly podzimní trendy v módě a zajímavé účesy, dostaly dárky, vyhrály krásné ceny a upustily slzu u dojemného snímku o princezně Dianě.

Multikino CineStar pořádalo další oblíbený večer pro něžné pohlaví. Hned v předsálí se rozdával katalog produktů známé kosmetické firmy. Při jeho převzetí dámy obdržely i slosovatelný kupon o nový parfém s názvem Instinkt.

Ke skleničce sektu se dávaly nejenom číselné útržky na tombolu, ale i taštičky s drobnými dárky. Jako vždy příchozí uvítala moderátorka Rádia Kiss Jižní Čechy Adéla Jirkalová, která představila dámám dámy z budějckého vlasového studia.

Ty po celý večer česaly manekýnky na módní show. Tereza Reimanová a Martina Ramešová taktéž vylosovaly první výherkyně tomboly, které obdržely dárkový poukaz do jejich studia.

Následovala módní přehlídka a opět se bylo na co dívat. Nejenom na extravagantní účesy modelek, ale i na příjemné barevné kombinace. Během celého večera se sálem pohybovala fotografka Markéta Prostecká, jejíž fotky budou k vidění na říjnové Dámské jízdě.

Zlatým hřebem večera se stala premiéra filmu Diana. Téměř dokumentární zachycení života jedné z nejznámějších žen světa rozplakalo nejednu dámu v sále. „Ještěže titulky trvaly tak dlouho, alespoň byl čas otřít slzy. Krásný film,“ sdělila Budějcké Drbně Petra Slámová.

Na dnešní Pánské jízdě, která začne od sedmi hodin, se budou předvádět čtyřkolí mazlíci, míchat lahodné nápoje, vyhrávat zajímavé ceny a k vidění bude v předpremiéře film Rivalové.

Štítky Dámská jízda, multikino CineStar České Budějovice, Diana, Princezna Diana, Cinestar, nápoj, film, trend, Rádio Kiss, Jihočeský kraj, Pánská jízda, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Dámské jízdě tekly slzy, při Pánské potečou drinky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.