Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Objev hudební scény Voxel zazpívá v klubu StreetBeat

Zpěvák a showman Václav Lebeda je známý především pod pseudonymem Voxel. V poslední době o sobě dal vědět singly V síti, Hitmaker a naposledy písničkou Superstar, kterou si TV Nova vybrala jako promo k další sérii téhle známé soutěže. Dnes si můžou Voxela přijít naživo poslechnout i Budějčáci.

Jeho pseudonym sice tvoří sloučenina latinského výrazu pro hlas a název hlásky počátečního písmena zpěvákova příjmení, ale hlasový projev není to jediné, čím (se) dvacetiletý Voxel baví. Je to hráč!

Výčet hudebních nástrojů, které ovládá, by s přehledem vydal na malý orchestr a zahrává si i se svým hlasem, který pomocí nejrůznějších modulačních efektů mění k nepoznání. A taky dost paří. Na počítači, playstationu i xboxu. Takhle se Voxel prezentuje na svém oficiálním profilu.

Do Budějc přijede hned ze dvou důvodů. Od osmi večer bude hostem TUFR párty na rádiu Kiss Jižní Čechy, potom se přesune do Besedy, kde vystoupí na pódiu klubu StreetBeat.

A díky bleskové soutěži Budějcké Drbny můžete na jeho dnešní vystoupení vyrazit i vy. Zodpovězte správně do 16. hodiny odpolední následujících otázku prostřednictvím e-mailu na známou adresu redakce@budejckadrbna.cz a počkejte, zda budete jedním ze třech vylosovaných, kteří získají volný vstup.

Kdo složil text k Voxelově písni V síti?

A) Zdeněk Rytíř
B) Xindl X
C) Michal Horáček

Do zprávy nezapomeňte uvést vaše jméno a telefonický kontakt, ať můžeme výherce bezprostředně po losování kontaktovat.

SOUTĚŽ SKONČILA

Text pro Voxelův singl V síti složil Xindl X. Správně tedy byla možnost B.

Na dnešní akci můžou zadarmo vyrazit Michael Petržela, Martin Solus a Zuzana Šaflerová. Blahopřejeme!

Štítky Voxel, zpěvák, muzikant, klub StreetBeat, České Budějovice, soutěž o vstupenky, soutěž, Václav Lebeda, TV Nova, Česko Slovenská SuperStar, Xindl X, Xbox, Michal Horáček, Zdeněk Rytíř, singl, Drbna.cz, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Objev hudební scény Voxel zazpívá v klubu StreetBeat  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.