Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Oblíbená akce pro mladé rozsvítí Budějce

Budějcký Dance Bar Paradox přivítá v pátek akci Lemond Light Up the Party. Pro návštěvníky je nachystaný rituál Lemond Shotboard, kdy si sedm lidí vychutná panáka najednou. V průběhu párty se mohou návštěvníci zapojit do soutěže o iPhone a iPod Shuffle.

Lemond Light Up the Party proběhne pouze v osmi vybraných klubech po celé České republiky. Na párty zahraje Dj Martez Ortega a Dj Groove Dan. Začátek je ve 22 hodin.

Jedna holka a jeden kluk, kteří dorazí na českobudějovickou párty a získají během večera nejvíce hlasů, vyhrají iPod Shuffle a postoupí do internetového hlasování o největší hvězdu Lemond Light Up the Party.

Dva vítězové, opět kluk a holka, se mohou těšit na iPhone a titul Lemondstar. Stejnou cenu dostane také fanoušek, který bude v červnovém hlasování na internetu nejaktivnější.

Každý návštěvník Lemond Light Up the Party v Paradoxu dostane na uvítanou drink. Pro lidi je připravené UV tetování na tělo, vyfotí se u tematických fotostěn nebo si vyzkouší Lemond Shotboard. To je jedinečný zážitek, kdy si vychutná Becherovku Lemond sedm lidí zároveň. Účastníci párty si navíc odnesou spousty cen včetně originálního svítícího trika nebo frisbee.

Informace o akci a pravidlech soutěže o volbu Lemondstar jsou k dispozici na webu a Facebooku.

Tisková zpráva

Štítky Dance Bar Paradox, Lemond Light Up the Party, České Budějovice, iPhone, iPod shuffle, Česko, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbená akce pro mladé rozsvítí Budějce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.