Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Oblíbenci z filmových pláten řádili ve Slavii

Asterix líbá Caesara, Lara Croft vesele debatuje s vězněm, Petr Pan pojídá popcorn. Kde že se to Budějcká Drbna ocitla? Zašla se podívat na jeden neobvyklý ples. Ples ve stylu filmových hvězd.

Café Klub Slavie připravil v sobotu 31. března pro své příznivce opět další laskominu. Po úspěšné Retroparty přišel na řadu mejdan filmových hvězd. Na pozvánce stálo, že fantazii se při výrobě masek meze nekladou a díky tomu se zřejmě účastníci tohoto filmového zájezdu na svých převlecích tak vyřádili.

Při vstupu do klubu nás ohromila postavička dokonalé Avatarky, jak střílí dětským lukem na papírovou figurínu. Další pohled ulpěl na skvělém převleku Caesara, u baru se fotila princezna Fiona, které se nemohla dočkat Shreka, a tak dávala přednost bytostem z jiné planety.

Do hledáčku se Drbně dostal i Střihoruký Edward, který snad přímo vyskočil z filmového plátna stejnojmenného filmu od Tima Burtona. Filmoví hrdinové se zřejmě dobře bavili, úsměv rozdávali na všechny strany.

„Je to tu naprosto skvělý, báječný. Proběhlo vyhlašování Oskarů, mám tu taky list se slavnými filmovými výroky, které musíme uhádnout, jsou tu pastelky a omalovánky, kdyby nás asi omrzelo tančit. Jen jsem si myslela, že přijde víc lidí, ale vůbec to nevadí. Moc fajn akce,“ nechal se slyšet usměvavý Petr Pan.

Tak vychytané převleky jako na této párty snad Drbnička ještě neviděla. Všichni byli tak dokonale přesvědčiví, že chyběla jen kamera, klapka a... jedem!!!

Štítky Petr Pan, Drbna.cz, Lara Croft, Asterix, plátno, styl, Tim Burton, Shrek, hvězda, Ceny Oscar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbenci z filmových pláten řádili ve Slavii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.