Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po loňském úspěchu je Vrátecká vrčka zpět ve větším stylu

Letošní Vrátecká vrčka slibuje spoustu zábavy pro děti i dospělé – od malování na obličej přes ochutnávku piv až po večerní rockový koncert. Hlavní atrakcí pro obě skupiny bude show s klouzačkou plnou pěny. Podobně jako vloni. A zdarma.

Program druhého ročníku Vrátecké vrčky začne ve Vrátě u Českých Budějovic tuto sobotu 16. června ve 14 hodin dětským dnem. Na programu jsou například ukázky břišních tanců v podání skupiny Wahida, ukázková lekce zumby pro děti, facepainting – pohádkové líčení, malování na obličej, dětské soutěže o ceny a možnost využít zábavné atrakce pod širým nebem.

V podvečer zavoní grilované prasátko a od 18 hodin program potěší i dospělé, například ochutnávkou pivních speciálů pivovaru Bernard, soutěže o ceny, barmanská show a míchání koktejlů, to vše za doprovodu nestárnoucích hitů ve stylu oldies párty.

Půl hodiny po 22. hodině převezme Vráteckou vrčku do parády kapela Rozkrock, těšit se můžete na břišní tance pro dospělé i na volbu ´Miss mokré pěnové tričko´. O půlnoci začne Karibik dance párty v podání dvojice DJ Fun-X a DJ Dráczek.

Hlavní atrakce – pěny kopice

Nejzábavnější atrakcí pro děti i dospělé bude bezesporu pěnová show. „Z hromady pěny byly vloni nadšené děti a nakonec i dospělí, k létu takováto zábava prostě patří,“ vzpomíná Dušan Breicha, z jehož nápadu celá akce vznikla. „Děti skákaly do pěny jako divé, házely ji po sobě a neuvěřitelně blbly. Kolem půlnoci pak úplně stejným způsobem řádili jejich rodiče.“

Letos bude pěnová show pro obě skupiny ještě vylepšena – pro děti bude již odpoledne připravena pěnová klouzačka, dospělí pak budou moci zvolit tu nejhezčí pěnovou krásku.

Pořadatelé staví na loňském úspěchu

Letošní program čerpá z loňských zkušeností, z prvního ročníku Vrátecké vrčky. Organizátoři využili osvědčené atrakce a přidali k nim některé novinky.

„Na to, že vloni šlo pouze o komorní akci pro místní, sešlo se tu přes dvě stovky lidí. Druhý ročník je pojat jako akce pro všechny Českobudějovičáky, kteří se chtějí již navnadit na letní prázdninovou notu,“ říká Jiří Vopelka, který má na starosti organizační stránku akce.

„Z minulého ročníku byly místní tak nadšení, že obec Vráto přislíbila zaštítění i dalšího pokračování. Hlavně díky jejich podpoře je možné uspořádat akci tak, aby se pobavili děti i dospělí, a vstupné bylo zcela zdarma,“dodal.

Tisková informace
Foto: Zdeněk Štěrbák

Štítky pěna, styl, koncert, Pivovar Bernard, České Budějovice, zábava, malování, Karibik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po loňském úspěchu je Vrátecká vrčka zpět ve větším stylu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.