Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Program na audiovizuální scéně u Slavie dnes pokračuje

Tento týden probíhá v prostoru letní scény budějckého Kulturního domu Slavie festival Central Park Slavie, který ve středu zahájila asi nejzajímavější část, co se vizuálního vjemu týká.

Audiovizuální stage nabízí divákům vizuálně sladěný prostor, který připravují videoumělci ze seskupení Invert. Letní scéna Slavie se proměnila v neobvyklý prostor.

„Touto nocí proplujeme na vlnách zvuků nejhlučnějších z tichých, nejhrubších z jemných. Světelná přitažlivost nás přiměje procítit záření Invertu. Nulová krychle je všude i nikde. Rozsviťte se!“ komentuje chystaný páteční program jeho autor ze skupiny Invert Petr Popelka, který si říká vj zeroCube.

Čeká vás bluesrockový koncert Vojtěcha Urbánka s Tomášem Mourkem a rockové formace ONI s afterparty v Café Klubu Slavie. Program startuje dnes v 19 hodin. V sobotu pak audiovizuální část uzavře skupina City Freezer a videoumělci z Invertu přichystají vyvrcholení prvního týdne festivalu.

„Scénografická hra každodenního vnímání prostoru. I takto se dá pojmenovat pohled na scénu tvořenou umělci, kteří světlo, barvy, zvuky, doteky a vůně vnímají každý den. Užijme si závěr první čtvrtiny festivalu všemi smysly! Tato akce vám pootevře dveře do hudebního světa, nejčastěji ze západní produkce. Od šlapavých rytmů deep house, tech house, až po bublající minimal,“ uzavírá pozvánku na sobotu Petr Popelka.

Veškeré akce jsou bez vstupného. Více informací naleznete na stránkách pořadatele festivalu Café Klubu Slavie.

Soutěž o permanentky a trička

V průběhu festivalu Central Park Slavie můžete soutěžit o hodnotné ceny. Stačí na místě vyplnit ´soutěžní dotazník´ a zařadit se každý týden do slosování o permanentku do Café Klubu Slavie na všechny akce pořádané klubem od 1. října do 31. prosince 2013, a dále o originální triko festivalu od společnosti TyTrika.cz.

Ze všech ´soutěžních dotazníků´ na konci festivalu vylosujeme jednoho šťastlivce, který dostane od společnosti Saiko servis nejnovější barevnou multifunkční tiskárnu Brother MFC na tisk do formátu A3.

Sledujte Budějckou Drbnu, losuje se 23. 7., 30. 7., 20. 8. a 27. 8.

Napsal David Matějíček
Foto: Tomáš Jarolím

Štítky Café Klub Slavie, Central Park Slavie, festival, audiovizuální scéna, Petr Popelka, kulturní dům, Tomáš Jarolím, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program na audiovizuální scéně u Slavie dnes pokračuje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.