Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rej čarodějnic rozvířil prach letní scény Slavie

České Budějovice myslely na čaromilné obyvatele svého města a na počátku tohoto týdne pro ně přichystaly tradiční Slet čarodějnic. Na letní scénu KD Slavie se v pondělí snesly malé čarodějky a rozvířily zde prach svými košťaty.

Zahájení proběhlo v pět hodin odpoledne. Nebe se mračilo a vypadalo to, že každou chvíli sprchne. Nic však nezabránilo malým čarodějkám v jejich reji.

Nejdřívě měly šanci upravit se v čarodějnickém salónu. Tady se jim dostalo správného rozvrkočeného účesu a stíny se na víčkách malých čarodějek taky nešetřilo. U dalšího stánku si příchozí děti mohly vytvořit svou čarodějnici nebo magickou svíčku.

Celým večerem provázel zkušený čaroděj a jeho pomocnice mocná čarodějka, která hrála s dětmi soutěže a rozdávala krásné ceny.

Čarodějkám přišel předvést své umění mistr moderní magie Ondřej Sládek, který bavil jak malé, tak i dospělé, kterých přišlo opravdu mnoho. Letos jsme s malou vyrazili poprvé a jsem mile překvapen. Děti se výborně baví, dostávají krásné ceny. Příští rok vyrazíme určitě zase,“ sdělil Drbně tatínek překrásné čarodějnice.

Štítky čarodějnice, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rej čarodějnic rozvířil prach letní scény Slavie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.