Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zatančete si společně s úspěšnými olympioniky

Chcete se osobně setkat s bývalou sportovní gymnastkou Věrou Čáslavskou, atletkou Danou Zátopkovou nebo volejbalistou Pavlem Schenkem? Jedinečnou příležitost budete mít v sobotu od 20 hodin v DK Metropol, kde se uskuteční jubilejní desátý ročník Sportovního plesu.

Akce spolupořádaná Českým olympijským výborem s účastí bývalých olympioniků a sportovních legend bude mít tu pravou atmosféru, protože se uskuteční den po slavnostním zahájení XXII. zimních olympijských her v ruském Soči.

K tanci a poslechu zahraje kapela City CB, program zpestří předtančení a vstupy talentovaných sportovců. Chybět nebude ani bohatá tombola.

Vstupenky v ceně 250 Kč jsou v předprodeji Metropolu a budou v prodeji i před začátkem plesu. Díky Budějcké Drbně ale můžete na Sportovní ples vyrazit úplně zadarmo.

Soutěž o vstupenky

Jeden vylosovaný čtenář, který prostřednictvím formuláře správně zodpoví do pátečního poledne následující otázku, vyhraje dvě volné vstupenky.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Věra Čáslavská vyhrála celkem sedm zlatých olympijských medailí. Správně tedy je možnost B.

Dvě volné vstupenky na dnešní Sportovní ples vyhrála čtenářka Jitka Zemanová. Blahopřejeme!

Foto: Ron Kroon / Anefo

Štítky Sportovní ples, Věra Čáslavská, Dana Zátopková, Pavel Schenk, DK Metropol, České Budějovice, soutěž o vstupenky, soutěž, ples, Dům kultury Metropol, vstupenka, olympijské hry, Český olympijský výbor, Soči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zatančete si společně s úspěšnými olympioniky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.