Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sto zvířat zahraje v Budějcích aneb Velbloud má dva hrby

V roce 2015 slaví kapela Sto zvířat 25 let existence. Zvířata vznikla na začátku 90. let na troskách studentského rock and roll bandu jako reakce na anglickou vlnu ska, prezentovanou kapelami jako Madness, Specials nebo Selecter. Od té doby ušla v rámci žánrů dlouhou cestu lemovanou rocksteady, reggae, swingem i rockem.

Sto zvířat má za sebou více jak 1800 koncertů a festivalů a to nejen v Čechách, ale i ve Spojených státech, Francii, Německu, Švýcarsku a Slovensku. Díky štěstí na zahraniční promotéry se vždy jednalo o hraní v zavedených rockových klubech a na kvalitních festivalech.

Do své šesté pětiletky vstupuje kapela Sto zvířat v životní formě a v této velkokapacitní sestavě: Jana Jelínková - zpěv, Honza Kalina - zpěv, perkuse, Jan Beruška Šobr - kytara, Petr Hostinský - zpěv, klávesy, Jiří Hanzlík - barytonsaxofon, Martin Kachna Líska - trombon, Pablo Herzog - trubka, Willy Versteeg - baskytara a Miki Nop - bicí. A v této sestavě ji můžete slyšet v budějckém klubu Velbloud Music Bar, kde v sobotu 11. dubna zahrají hned dvakrát, a to od 19:00 a pak od 22.00. Uslyšíte nejen přes 30 nejlepších songů, které za čtvrt století ve zvířecí dílně vznikly, ale dojde i na ochutnávku z chystaného nového alba. To by mělo vyjít 1. září tohoto roku a název kapela zatím úzkostlivě tají...

Předprodej vstupenek běží ve Velbloud Music Baru a v Café Hostel, cena je 160 korun. Na místě seženete lístek o třicet korun dráž. K dispozici je 150 vstupenek na každý koncert. Další informace naleznete ve facebookové události.

Soutěž o vstupenky

Díky soutěži s Budějckou Drbnou můžou vyhrát dva čtenáři po dvou vstupenkách na sobotní koncert. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do páteční 14. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Nejznámějším albem kapely Sto zvířat je Nikdy nic nebylo. Správně je tedy možnost B.

Po dvou volných vstupenkách na koncert vyhrály čtenářky Zuzana Bočková Kateřina VyskočilováBlahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky Sto zvířat, kapela, koncert, Velbloud Music Bar, reggae, ska, swing, rock, hudební skupina, vstupenka, České Budějovice, soutěž, USA, Velbloud, Německo, Francie, Švýcarsko, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto zvířat zahraje v Budějcích aneb Velbloud má dva hrby  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.