Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Talentovaní mladíci z kapely Kyanid přijedou do Velbloudu

Jedna z mála akcí, která se o tomto víkendu v Budějcích uskuteční, je sobotní koncert kapely Kyanid v Mighty Baru Velbloud. Talentovaným českokrumlovským mladíkům se trvání jejich kariéry dá počítat zatím jen na měsíce, přesto si již vyzkoušeli pódia prakticky všech předních českých festivalů.

Kyanid se tak může pochlubit účastí na Rock For People, Sázavafestu, Open Air festivalu v Panenském Týnci, Basinfirefestu, Přeštěnice music festu, festivalu na Okoři, československém Cibulafestu a mnoha dalších.

Kluci o sobě říkají, že je baví rock´n´roll a holky a jejich plný kalendář, čítající téměř stovku koncertů za rok, může napovědět, že kráčí správným směrem.

Kyanid míří k vydání jejich třetího CD v řadě vánoční premiérou singlu a videoklipu Jak moc bych si přál, který pokřtí právě dnes od 20 hodin ve Velbloudu.

Tisková zpráva

Štítky Kyanid, Mighty Bar Velbloud, koncert, České Budějovice, festival, hudební skupina, kyanidy, Rock for People, Sázavafest, Basinfirefest, Velbloud, Přeštěnice, Panenský Týnec, Okoř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Talentovaní mladíci z kapely Kyanid přijedou do Velbloudu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.