Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tancem v tichu studenti pomůžou dětem

Už jste slyšeli, co je to Silent party? Jsme studentky Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity a v rámci školního projektu právě tuto akci pořádáme. Cílem je získat co nejvíce peněžních prostředků pro občanské sdružení ŠVAGR.

ŠVAGR naplňuje volný čas dětem a věnuje se pořádáním integračních akcí pro děti a mládež se zdravotním, mentálním a sociálním handicapem z ústavního i rodinného prostředí. Občanské sdružení je zároveň investorem celé akce.

A co si představit pod pojmem Silent party? Anglické slovo „silent“ znamená v překladu „ticho“. Při vstupu do klubu vás tedy překvapí absolutní ticho. To z toho důvodu, že všichni zúčastnění mají sluchátka a mohou se nechat unášet na vlnách hudby.

Výběr DJů jsme zvolily cíleně tak, aby si každý vybral muziku podle svého gusta. Účastníci si mohou vybrat ze dvou frekvencí, kde na jedné si poslechnou oldies a na druhé disco/party.

Na akci pořádanou týmem Silent ladies ve složení Tereza Nováková, Monika Pospíchalová, Markéta Hradilová, Kateřina Nováková a Sabina Neudörflová, se dostanete jednoduše. Při příchodu do klubu si návštěvníci zakoupí jako vstupenku benefiční náramek, kde je uvedeno logo Občanského sdružení ŠVAGR. Tento náramek je naším produktem. Vymyslet produkt a jeho logo patřilo v rámci celého projektu rovněž mezi naše úkoly.

Zveme vás proto v úterý 16. dubna od půl osmé večer do Mighty baru Velbloud, kde si užijete spousty zábavy, zatančíte si a přitom podpoříte dobrou věc.

Napsaly Silent ladies

Štítky Silent party, studentky Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity, občanské sdružení, Ekonomická fakulta Jihočeské univerzity, Teréza Nováková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tancem v tichu studenti pomůžou dětem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.