Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ve Slavii se chystá jubilejní Retroparty

Po volbách se na internetu začaly objevovat obrázky s motivem „Ne každé retro je cool“. Zahoďme ale stranou politiku a pojďme se spolu s Budějckou Drbnou vrhnout do víru párty, kde retro cool rozhodně bude. A to dost!

V Café Klubu Slavie proběhne tuto sobotu od 20 hodin již desátá Retroparty České Budějovice. Návštěvníci se opět ponoří do minulých dob v oblečcích z padesátých až devadesátých let a báječně si užijí to, na co z minulosti vzpomínají v dobrém.

Pořadatelé mají v průběhu večera připravených deset drobných překvapení, která připomenou jubilejní ročník této akce. Mezi hosty se bude pohybovat kameraman, který zachytí nejlepší momenty párty, z nichž pak vznikne videoklip.

K pořádné oslavě patří samozřejmě i dort, který rozhodně chybět nebude. Vyznavači starých stylů se mohou těšit i na Retroroom, místnost se starými počítačovými hrami, fotoateliérem a v neposlední řadě i občerstvovnou.

Pořadatelé mají samozřejmě přichystaná další překvapení, ale co by to bylo za oslavu, kdyby všechno prozradili předem? Chystá se zkrátka neopakovatelná párty, na níž pofrčí flanelové košile, puntíky a šusťáky. Dámy tak nemusí v pátek odpoledne drancovat obchody a pánové mohou rovněž zůstat klidní. Jako vždy.

Cena vstupenky je letos 70 Kč v předprodeji a 90 Kč na místě. Více o Retroparty se dozvíte na facebookové události.

Díky Budějcké Drbně si však lupeny můžete vyhrát. Pošlete nám do pátečního poledne prostřednictvím e-mailu na adresu redakce@budejckadrbna.cz správnou odpověď na následující otázku a počkejte, zda se na vás při losování usměje štěstí. Tři vybraní čtenáři obdrží po jednom volném lístku.

V jakém roce se uskutečnila první Retroparty?

A) 2003
B) 2006
C) 2008

Ke své odpovědi nezapomeňte připojit své jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli bezprostředně po losování s výherci vstupenek spojit.

Štítky Retroparty, Café Klub Slavie České Budějovice, Drbna.cz, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Slavii se chystá jubilejní Retroparty  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.