Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Za kliku Modrých dveří ve čtvrtek vezme Lenka Dusilová

Držitelka hudební ceny Anděl v kategorii zpěvačka roku vystoupí nadcházející čtvrtek večer od 20 hodin v Hudebním klubu Modrý dveře. Do Budějc přijede Lenka Dusilová!

Její nejnovější album Baromantika, které Dusilová na jihu Čech znovu představí, vyšlo v prosinci loňského roku a bylo velmi kladně přijato jak kritikou, tak veřejností.

„Koncept baromantických koncertů předně využívá atmosféry plynoucí z nového alba. Rozhodně stojí za to si Baromantiku poslechnout naživo, neb jsme si dali práci, aby to byl hudebně emotivní zážitek nejen pro nás, ale hlavně pro ty, kteří ji mají rádi. Baromantickým zvukem jsme si dovolili nakazit i pár starších věcí z mého repertoáru,“ uvádí zpěvačka svůj koncert.

Vychutnat si vystoupení Lenky Dusilové můžete i vy, a to dokonce zadarmo. Díky spolupráci Budějcké Drbny a Modrých dveří nyní soutěžte o dvě volné vstupenky. Ty si mezi sebe nakonec rozdělí dva čtenáři.

V e-mailové schránce redakce@budejckadrbna.cz očekáváme do čtvrtečního poledne odpovědi na následující soutěžní otázku. Do slosování samozřejmě zařadíme všechny správné tipy.

V jakém městě se narodila Lenka Dusilová?

A) Praha
B) Prostějov
C) Karlovy Vary

Do zprávy nezapomeňte připsat svoje jméno a číslo mobilního telefonu, abychom mohli výherce bezprostředně po losování kontaktovat.

Vstupenky stojí v předprodeji 170 Kč, na místě je pořídíte za 210 korun.

SOUTĚŽ SKONČILA

Lenka Dusilová se narodila v Karlových Varech. Správně je tedy možnost C.

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenáře Janu Papouškovou a Davida Kuliše. Oba dostanou po jedné volné vstupence na dnešní koncert. Blahopřejeme!

Štítky Lenka Dusilová, Baromantika, koncert, Hudební klub Modrý dveře, soutěž, vstupenky, vstupenka, Ceny Anděl, České Budějovice, Česko, klika, Drbna.cz, Karlovy Vary, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za kliku Modrých dveří ve čtvrtek vezme Lenka Dusilová  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.