Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Mimořádný úspěch českobudějovického TOXI TÝMU

Několik měsíců doslova mravenčí a plně profesionální práce českobudějovických kriminalistů - specialistů na protidrogovou problematiku přineslo kýžené výsledky a další drogoví dealeři byli dopadeni a obviněni ze zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Prvním z nich je 34letý muž z Kladenska. Zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že v době od měsíce prosince loňského roku do současné doby na různých místech v okolí Prahy a na Táborsku, v nejméně 10ti zjištěných případech, neoprávněně prodal, po předchozí domluvě, 1 kilogram ! drogy pervitin svému komplici - 34letému muži z Českobudějovicka , a to v jednotlivých množstvích za částku 1 gram za 700 korun. Dále bylo zjištěno a prokázáno, že obviněný muž neoprávněně pro další osoby přechovával drogu kokain v celkovém množství 1,23 gramu. Zjištěné a odůvodněné skutečnosti tomu nasvědčují.
Druhý obviněný je 34letý muž z Českobudějovicka, který drogu pervitin od muže z Kladenska kupoval. Pervitin  pak v nejméně 100 zjištěných případech prodával na jihu Čech dalším odběratelům. Nezákonně se tak od loňského prosince do současné doby obohatil o nejméně 1 300 000 korun.

Oba obvinění tak neoprávněně jinému nabídli, prodali a pro jiného přechovávali omamnou a psychotropní látku a čin spáchali ve značném rozsahu.

Na aktivitách obou obviněných se podílel také 38letý muž z Kladenska. Kriminalisté jej obvinili ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu.

U zadrženého „páru“ akceptoval soudce návrh na umístění do vazby. V případě prokázání viny jim později může být vyměřen až desetiletý trest. Trestní stíhání 38letého muže z Kladenska je vedeno na svobodě.

Českobudějovičtí kriminalisté tak zasadili další tvrdý úder výrobcům a distributorům drog a zbránili jim v páchání další trestné činnosti. Jedná se svým rozsahem o mimořádnou akci za posledních několik let na jihu Čech

Zdroj: PČ R JČK
 

Štítky drogy, okres Kladno, okres České Budějovice, Česko, Praha, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Matoušek

K poslechu a tanci by jim ve vězení mohla zahrát skupina TOXIQUE...

Středa, 25. května 2011, 09:23Odpovědět

Mimořádný úspěch českobudějovického TOXI TÝMU  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.