Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mladík v centru Českých Budějovic nabízel sex za 100 korun

Nezvyklý případ řešili strážníci městské policie v centru Českých Budějovic. Jak v pátek agentuře Mediafax řekl mluvčí strážníků Václav Sup, strážníci byli upozorněni na mladíka, který na ulici nabízí sex za 100 korun.

Na křižovatce ulic Lannova a Štítného strážníky oslovil starší muž. Hlídce sdělil, že je pohoršen jednáním mladíka, který chodí mezi lidmi s cedulkou na krku nabízející sex za peníze. K tomuto muži se připojila rovněž žena, kterou tato událost také zarazila. Hlídka proto dvojici požádala o popis muže. V tu chvíli však prošel zmiňovaný muž před zraky strážníků s cedulkou „Akce sex za 100 Kč“.

“Jednadvacetiletý muž strážníkům uvedl, že od mala touží po sexu, a že má dokonce i vzdělání na poskytování těchto služeb, na což musel čtyři roky studovat na škole s tímto zaměřením v Písku. Dále uvedl, že osloveným ženám nabízel peníze on, protože když si chtěl za tuto službu od žen nechat platit, žádná ho nechtěla,“ popsal kuriózní událost Václav Sup s tím, že částku stanovil jako pevnou, protože po předchozí zkušenosti, kdy nabízel sumu tisíc korun, zjistil, že by si mohl dovolit pouze dvě ženy za měsíc.

Dále muž dodal, že je mu líto, že tímto svým chováním pohoršoval okolí, ale že měl prý pocit, že po něm kolemjdoucí ženy toužebně koukají. “Podotkl také, že ho mrzí, že mu hlídka strážníků překazila možný sex, protože mu prý tři dívky řekly, že si to ještě rozmyslí,“ dodal mluvčí.

Jelikož mladík nebyl schopen prokázat svou totožnost, byl převezen služebním vozidlem městské policie na obvodní oddělení Police ČR. Zde muži zákona zjistili jeho totožnost. Ti pak muži udělili pokutu tisíc korun za to, že svým jednáním budil veřejné pohoršení a doporučili mu, aby si příště hledal své potencionální partnerky jiným způsobem.

Autor: René Kekely
 

Štítky sex, České Budějovice, Mediafax, Česko, Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v centru Českých Budějovic nabízel sex za 100 korun  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.