Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilec ve Frymburku upadl ze židle, pak zmlátil lidi, kteří mu pomohli vstát

Opilý třiačtyřicetiletý muž ve Frymburku na Českokrumlovsku ve středu ráno v baru nejprve usnul na židli, ze které spadl. Poté, co mu ostatní hosté pomohli vstát, brutálně je zmlátil a zranil přitom ženu, řekla policejní mluvčí Michaela Pavlíčková.

V noci na středu krátce před druhou hodinou ranní spal 43letý muž v silně podnapilém stavu v baru v obci Frymburk. Přitom upadl z barové židle. Přistoupili k němu tří hosté a pomohli mu zpět na barovou židli. "Muže výlet k zemi probudil a vzápětí si chtěl objednat další alkohol. Nato mu barmanka sdělila, že už mu žádný alkohol neprodá, že je hodně opilý," řekla Pavlíčková.

Muž se poté otočil od baru a začal nadávat jednomu z hostů. Další přítomný k němu přistoupil a sdělil mu, že je hodně opilý a že by měl jít domů. Nato podezřelý reagoval tak, že muže udeřil pěstí do hrudníku, chytil ho za ruce a vlastní hlavou ho udeřil do obličeje. "V ten moment zasáhli ostatní hosté baru, kteří se pokusili podezřelého uklidnit. Ten byl ale velmi agresivní a kromě strkanice s muži kopl jednu z žen do břicha, až upadla mezi barové židle na podlahu baru. Pak strčil do další ženy, která upadla hlavou na podlahu," dodala Pavlíčková.

Přivolaná hlídka lipenských policistů na místě ztotožnila výtržníka, který byl zjevně v silně podnapilém stavu. Ženě, kterou muž kopl a která byla po pádu na zem silně otřesená, přivolali policisté záchranku. Zdravotníci ženu odvezli k ošetření do nemocnice Český Krumlov. Druhá napadená uvedla, že ošetření vyhledá sama.

"Policisté po vystřízlivění agresora a po prvotním výslechu svědků zahájili úkony trestního řízení a počkají na lékařské zprávy napadených žen. Ty poté ukáží, zda bude trestní řízení rozšířeno, či zda zůstane pouze u přečinu výtržnictví," doplnila Pavlíčková.

Autor: Dobrin Stojčev, Mediafax

Štítky židle, Frymburk, Michaela Ferančíková, okres Český Krumlov, Mediafax, Nemocnice Český Krumlov, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec ve Frymburku upadl ze židle, pak zmlátil lidi, kteří mu pomohli vstát  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.