Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na podzim se půjde volit do zastupitelstev obcí

Na území Budějc se letos uskuteční volby do zastupitelstev obcí v termínu 5. a 6. října. Souběžně s nimi budou v senátním obvodu číslo 14 volby do Senátu Parlamentu České republiky, v případě konání jejich druhého kola pak v termínu 12. a 13. října.

V této souvislosti je českobudějovický magistrát registračním úřadem, který přijímá, přezkoumává a registruje kandidátní listiny volebních stran do zastupitelstev obcí a kandidátů do Senátu Parlamentu České republiky,“ uvedl vedoucí správního odboru Jan Kostík.

Z důvodu plánované rekonstrukce Sportovní haly dochází ke změně sídla přebíracího místa výsledků voleb. To se přesouvá do prostor Kulturního domu Vltava, kde se bude konat také úvodní zasedání členů okrskových volebních komisí i povinné školící akce.

Tisková zpráva

Štítky volby, senát, kraj, město, Senát Parlamentu ČR, České Budějovice, Parlament České republiky, Kulturní dům Vltava, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na podzim se půjde volit do zastupitelstev obcí  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.