Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Předvolební chat s Martinem Kubou. Zeptejte se na to, co vás zajímá

Podnikatel, lékař, politik a také jednička na kandidátce pro volby do zastupitelstva Jihočeského kraje. Martin Kuba kandidující v nadcházejících krajských volbách za Občanskou demokratickou stranu bude hostem on-line chatu 24. září od 13:00. Své dotazy můžete pokládat už nyní.

Martin Kuba od roku 2002 působil jako lékař Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje a anesteziolog na oddělení kardiochirurgie ARO českobudějovické nemocnice. V letech 2006–2010 byl členem Rady města České Budějovice. V letech 2008–2011 vykonával funkci 1. náměstka hejtmana Jihočeského kraje se zodpovědností za regionální rozvoj, dopravu a evropské záležitosti. A následně 2011–2013 působil ve funkci ministra průmyslu a obchodu Vlády České republiky.

Martin Kuba byl hostem on-line chatu 24. září. Dotazy a odpovědi najdete zde.

V současné době je zastupitelem a předsedou zastupitelských klubů ODS v městském i v krajském zastupitelstvu. Od roku 2008 do současnosti je předsedou jihočeské ODS a členem Výkonné rady ODS.

Od roku 2002 je členem ODS. Je ženatý, mezi jeho zájmy patří sport, lyžování, sportovní kynologie.

Nyní se věnuje podnikání, a to zejména v oblasti energetiky. Vybudoval s kolegy úspěšný start-up OIG POWER s.r.o., kde vyvinuli a vyrábí produkt Battery Box. Jedná se o zařízení pro akumulaci a chytré využití energie z obnovitelných zdrojů v objektech. Společnost za něj získala světovou inovační cenu v roce 2018 a řadu dalších ocenění.


Zadavatel ODS, zpracovatel TRIMA NEWS s.r.o.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Martin Kuba, ODS, on-line chat, České Budějovice, volby, Jihočeský kraj, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Nemocnice České Budějovice, Vláda ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvolební chat s Martinem Kubou. Zeptejte se na to, co vás zajímá  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.