Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pavel Klíma bude hostem online chatu. Otázky můžete pokládat už nyní

PR článek

V komunální politice působí už od roku 2006, o deset let později se stal zastupitelem Jihočeského kraje a od loňského roku náměstkem hejtmana pro oblast školství, sportu a veřejných investic. To je Pavel Klíma, člen TOP 09 a čtyřka na kandidátce koalice Spolu pro Jihočeský kraj. Ve čtvrtek bude Pavel Klíma od 13 do 15 hodin hostem online chatu. Své dotazy ale můžete pokládat už nyní.

Pavel Klíma bude hostem on-line chatu 16. září od 13 do 15 hodin. Dotazy můžete pokládat už nyní zde.

Pavel Klíma se narodil v Táboře v roce 1971. Na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích vystudoval učitelství českého jazyka a výtvarné výchovy. „Sedm let jsem učil na základní škole v Táboře. Od roku 2003 až do loňska jsem v nedalekých Malšicích pracoval jako ředitel místní základní a mateřské školy. Nyní řídím jihočeské školství v pozici náměstka hejtmana,“ popisuje náměstek hejtmana.

Mezi jeho záliby patří malování. Je členem výtvarné skupiny KOSA a také Asociace jihočeských výtvarníků. „Jako aktivní výtvarník jsem připravil několik dobročinných aukcí uměleckých děl na podporu Domácího hospice Jordán v Táboře a působím také jako kurátor Galerie Malšice,“ popisuje.

Do komunální politiky vstoupil v roce 2006, kdy se stal členem malešického zastupitelstva. V něm působí dodnes. od roku 2016 je zastupitelem Jihočeského kraje a po loňských volbách se stal náměstkem hejtmana pro oblast školství, sportu a veřejných investic.

Pavel Klíma je ženatý a má tři děti.


Zadavatel Občanská demokratická strana, zpracovatel TRIMA NEWS s.r.o.

Ohodnoť článek

Štítky online chat, online, chat, Pavel Klíma, TOP 09, politika, volby, Jihočeský kraj, náměstek krajského hejtmana, školství, Tábor, Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity, Malšice, České Budějovice, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Klíma bude hostem online chatu. Otázky můžete pokládat už nyní  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.