Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO, FOTO: Setkání Andreje Babiše s občany předčasně ukončilo nahlášení atentátu

, aktualizováno 2. srpna 2022, 17:55

Setkání Andreje Babiše s občany v Třeboni skončilo předčasně. Na bývalého premiéra měl být podle jeho slov nahlášen možný atentát. Informaci potvrdil Drbně ve videu. Samotný příjezd Babiše na třeboňské náměstí se setkal s velkou vlnou nevole. Na náměstí se sešlo několik desítek příznivců i odpůrců.

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím

Jako vlna se na sociálních sítích přehnal příspěvek o trhovci, který na festivalu Okolo Třeboně odmítl obsloužit premiéra Andreje Babiše. Vyprovodil ho se slovy: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím.“ Pro jeho objednávku...

Andrej Babiš (ANO) je od úterý na cestě po Jihočeském kraji. Zastávka v Třeboni patřila k jedné z posledních, které měl bývalý premiér v úterý v plánu. Na Masarykově náměstí na něj čekaly desítky příznivců i odpůrců. „Tohleto jsou primitivové, který neví o ničem. Jsou navedený,“ postěžoval si na účet hlasitých odpůrců starší muž, který bývalému premiérovi přišel vyjádřit podporu. Na otázku, kdo je navádí nedokázal odpovědět. „Od toho jste vy, novináři, vy na to musíte přijít,“ uzavřel.

Na jeho slova reagoval také muž, který přišel na náměstí s ním. „Nedokážu si představit, že by někdo normální sem šel takhle dělat bordel zadarmo,“ doplnil Vladimír Kopřiva. „Podívejte se, tahle vláda si v téhle době vzala dovolenou. Ve Hřensku je problém a kdy se tam oni dostali? Až druhý nebo třetí den,“ postěžoval si Kopřiva.

O pořádně rušnou atmosféru se na krátkém setkání postarali odpůrci Babiše, kteří s transparenty v ruce a píšťalkami v ústech nepřetržitě pískali. Někteří po něm dokonce házeli toustový chléb. Pro bývalého premiéra si do Třeboně přišla také dvojice „čertů.“ „Kdo krade, do pekla se hrabe. Tohle jsme chtěli Andrejovi symbolicky naznačit. Doufám, že si i pro něj jednou čert přijde. Jsem mile překvapen odezvou, která tu byla,“ prozradil redakci Jan Lukavský, který v kostýmu čerta přišel. Právě on se do povědomí veřejnosti zapsal před dvěma lety, když na festivalu Okolo Třeboně odmítl obsloužit tehdejšího premiéra Andreje Babiše.

Setkání nakonec Babiš předčasně ukončil, kvůli údajně nahlášenému atentátu. „Odezva tady je projev demokracie. Hází předměty, údajně hlásili atentát,“ potvrdil redakci Drbny přímo na náměstí Andrej Babiš. Informací o atentátu se zabývá pražská policie. „Můžeme potvrdit, že se touto informací zabýváme,“ uvedla pražská policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Ve čtvrtek dodala, že se informace o plánovaném atentátu nezakládala na pravdě.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ,

Štítky Třeboň, Andrej Babiš, ANO, atentát, Drbna.cz, ANO 2011, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VIDEO, FOTO: Setkání Andreje Babiše s občany předčasně ukončilo nahlášení atentátu  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.