Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím

Jako vlna se na sociálních sítích přehnal příspěvek o trhovci, který na festivalu Okolo Třeboně odmítl obsloužit premiéra Andreje Babiše. Vyprovodil ho se slovy: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím.“ Pro jeho objednávku nakonec premiér podle slov trhovce vyslal svou ochranku. Redakce Drbny majitele stánku oslovila s žádostí o vyjádření.

Trhovec odmítl obsloužit Andreje Babiše na akci festivalu Okolo Třeboně. „Najednou stál Andrej ve frontě u mého stánku a vybíral, co si dá. Za povinných virových prázdnin toho měl hospodský jako já málo na práci a měl jsem čas dokonce sledovat zprávy. Jsem tedy za toto jaro na Andreje ještě naštvanější, než jsem byl vždycky. Objednal si u mě aniž by zvedl zrak od zboží,“ popsal, co situaci přecházelo, trhovec Jan Lukavský.

Svou objednávku ale premiér nedostal. „Na mé oslovení: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím“ se narovnal a koukal jak puk. Bylo vidět, že je zaskočen, a já byl tak trochu zaskočen tím, že je zaskočen on. Čekal bych, že se s takovou reakcí setkává běžně,“ doplnil Lukavský. Hrobové ticho podle něho utnul až smích lidí ve frontě.

„Chvíli na to přišla pro stejnou objednávku obrovská hora svalů a mně bylo jasné, že to je od něj, ale tomu už jsem to prodal. Tedy po pár fórcích, jestli to náhodou není pro Andreje,“ doplnil trhovec a majitel jedné z třeboňských kaváren.

Třeboňský hospodský je podle svých slov překvapen, jakou odezvu mělo jeho odmítnutí obsloužit premiéra na sociálních sítích. Ještě během večera se informace objevila na facebookovém profilu jednoho z návštěvníků festivalu. Během dalších hodin se zpráva rozšířila díky stovkám sdílením.

„Opravdu mě překvapilo, že je o tuto historku takový zájem. Všichni mě plácali po ramenou a říkali: „Ty seš frajer, to bych nedokázal“. Já nechápal o čem to jako mluví a oni: „Ty si jako myslíš, že na tebe nezakleknou? Už teď po tobě jde finančák, jen počkej“. Já tomu zatím nevěřím, jsem ale v šoku, kolik známých by se mu bálo říct svůj názor ze strachu, aby jim například nezavřel hospodu,“ reagoval překvapeně Lukavský.

Redakci Drbny také vysvětlil důvod své antipatie k premiérovi. „Chci aby mé děti vyrostly v demokratické společnosti a aby se do ní nemusely nikam stěhovat. Kdo dává politikovi dobrovolně svůj hlas, dává mu tím přeci především svou důvěru. Jak může někdo věřit politikovi, kterému prokazatelně nezáleží ani na vlastních dětech, tak tomu nerozumím a asi ani nechci," uzavřel.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook.com/AndrejBabis

Štítky Třeboň, Andrej Babiš, lázně, festival, Okolo Třeboně, Jan Lukavský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mira Lišovský

A.D pan Jura. To snad ani nechci komentovat

Neděle, 19. července 2020, 07:48Odpovědět

Kačka Koubská

Pane Lukavský dobře jste udělal. Chtěla bych to vidět na vlastní oči :-)

Sobota, 18. července 2020, 23:14Odpovědět

Kačka Koubská

Pane Josefe Maruško vy jste ukázkový primitiv a závistivý blbeček.

Sobota, 18. července 2020, 23:08Odpovědět

Maruška Josef

Jo trhovče, EET to je ale prevít, ono už nejde tak krást, že??? Jen houšť a větší kapky na tyto vyčůrané trhovce! A matlat může co chce....

Sobota, 18. července 2020, 11:44Odpovědět

Dušan Novák

To je dobře. Škoda, že takových je málo. Většina jsou řiťolezci zvyklí poslouchat autority, i když je nenávidí...

Pátek, 17. července 2020, 21:24Odpovědět

Josef Šátava

Je vidět ta rovnost u nás. Když tohle řekne trhovec předsedovi vlády, tak polovina lidí mu tleská a to je všechno. Když majitel restaurace nepustil ženskou s dětma do restaurace, že si to jeho hosti nepřejou, tak dostal od soudu pokutu. Když majitel restaurace neobsloužil Rusy, tak skončil u soudu a odešel s pokutou. Ten pan trhovec je pako.

Pátek, 17. července 2020, 15:28Odpovědět

Libor Máchal

Pane Lukavský fandím Vám. Oba víme co je ta slovenská věc zač. Bohužel důchodci nevzdělanci a kobliháři to nikdy nepochopí. Přeji hodně úspěchu a dejte pozor ať na Vás ta věc neklekne tak jako na ostatní nevinné lidi.

Pátek, 17. července 2020, 14:49Odpovědět

Vítězslav Jura

Paní nebo slečno Marie,já se kvůli Vám asi přihlásím na Facebook,který tedy ale vyloženě nesnáším.Již před třemi lety jsem to zrušil a pořád tam mám ikonu (moravskou vlaku).Ale je to mrtvé.

Pátek, 17. července 2020, 02:24Odpovědět

Marie Michlanová

Antoníne Příhodo...copak to tady dokola omíláte stejnou větu??? To jste možná totálně zblbnul z Andyho, což :D No, máte recht, musí z něj zblbnout každej, kdo mu žere ty jeho pindy...tak čau lidi!!!

Pátek, 17. července 2020, 00:20Odpovědět

Vítězslav Jura

Anton,naprosto s Vámi souhlasím.Mohu dotaz?Koho by jste volil?Já jsem volič SPD Tokia Kanimůry.Ovšem,bývávával (to je schválně,já jsem takový srandista) jsem dlouhodobý volič Komoušů,neboť jsem se za nich měl jako prase v žitě.Ale za kapitalismu (mylně považovaného za demokracii) též nenadávám,bo se mám stejně dobře,možná trochu lépe.

Čtvrtek, 16. července 2020, 23:38Odpovědět

Antonin Prihoda

Milý pane Vítězslave, to není preferencí ANO, ale zdravého lidského rozumu.

Čtvrtek, 16. července 2020, 23:17Odpovědět

Vítězslav Jura

Přesně tak pane Antone Příhodo,je tomu tak.Se divím,že mu tam někdo nerozhodil sandále.Však to tam u vás je líheň voličů ANO.No,ale nakonec u nás také.Píši totiž z nějaké Orlové.Ovšem,do vašich končin jezdím často.

Čtvrtek, 16. července 2020, 23:08Odpovědět

Antonin Prihoda

Podle mne je to není jednání obchodníka, ale jednání pětiletého dítěte. Žádny hrdinský postoj v tom opravdu nevidím. Pan je teď disident :-)

Čtvrtek, 16. července 2020, 22:57Odpovědět

Antonin Prihoda

Podle mne je to není jednání obchodníka, ale jednání pětiletého dítěte. Žádny hrdinský postoj v tom opravdu nevidím. Pan je teď disident :-)

Čtvrtek, 16. července 2020, 22:56Odpovědět

Antonin Prihoda

Podle mne je to není jednání obchodníka, ale jednání pětiletého dítěte. Žádny hrdinský postoj v tom opravdu nevidím

Čtvrtek, 16. července 2020, 22:54Odpovědět

Vítězslav Jura

Pane Míro,onen omezený vypatlanec budu nepochybně já.Ovšem,v čem nemám pravdu?Že by snad většina podnikatelů byla slušná a jen zlomek parchanti?Pane Míro NE,je to přesně naopak.Věřte mi,trochu kolem toho chodím i když sám nepodnikám,ale vím.Jo,zase budu číst kecy,že když něco vím a neoznámím,tak se dopouštím trestného činu,že?

Čtvrtek, 16. července 2020, 22:16Odpovědět

Mira Lišovský

Tento prodejce možná nebyl profesionální, ale byl velmi lidský a přímočarý, upřímný a pravdomluvný. Bohužel, podle některých omezených vypatlanců, se toto už dávno nenosí, což? Viz komentáře. Pane Lukavský, máte moje sympatie a plnou podporu.

Čtvrtek, 16. července 2020, 21:17Odpovědět

Vítězslav Jura

No,já myslím,že se z toho Babiš zrovna neposere.Tady ten trotl akorát prokázal,že tu EET zavedl Babiš správně a proto ho "podnikatelé" (čti zloději) nenávidí.Ještě by mohl zavést u všech podnikatelů retrospektivní kontrolu jejich financí od začátku jejich podnikání.To by jejich řady prořídly a kriminály by se jimi naopak zaplnily.Já vím,v naší rozvojové zemi třetího světa nemožné.Již i v nějaké Ugandě či Zimbabwe jsou s demokracií dál.

Čtvrtek, 16. července 2020, 21:11Odpovědět

Barbora Šimáčková

Hrdina jo ???? blbec akorát!!!ostuda opravdu ty Piráte Lukavský

Čtvrtek, 16. července 2020, 20:39Odpovědět

Magda Katzová

Marek Fontán: jo, tak ať zkusí neobsloužit občana tmavé pleti, který mu třeba před tím vykradl stánek. Co myslíte, kolik najde podpory ? Myslím u médií, ne u občanů.

Čtvrtek, 16. července 2020, 17:32Odpovědět

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.