Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

ANKETA: Jak jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem České republiky?

Novým prezidentem České republiky se stal generál ve výslužbě Petr Pavel. Ve druhém kole voleb jasně porazil šéfa hnutí ANO Andreje Babiše a získal i více hlasů než například dosluhující prezident Miloš Zeman.

Petr Pavel se tak po Václavu Havlovi, Václavu Klausovi a Miloši Zemanovi stane čtvrtým českým prezidentem. "V této volbě vyhrály pravda, důstojnost, respekt a pokora," řekl nově zvolený prezident ve svém prvním projevu ve volebním štábu.

Pavel chce uklidnit rozjitřené emoce a opět spojit rozdělenou společnost. "Opravdu to nevnímám tak, že by tady byli poražení a vítězní voliči. Všichni jsme občané, máme jiný názor na řadu věcí, ale to neznamená, že jsme nepřátelé. Jsem připraven komunikovat s každým, kdo bude mít chuť komunikovat, a je mi jedno, jestli je z vládního tábora nebo z opozice. A k tomu chci také otevřít prostor pro všechny občany," prohlásil nový prezident České republiky.

Jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem České republiky?

Celkem hlasovalo23364 čtenářů

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto redakce Drbny

Štítky anketa, spokojenost, prezident, Česko, Petr Pavel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Simona Slunská

Já to nevolila můj prezident to nebude. Nevolila jsem ani toho druhého protože tam nechci ani jednoho z nich. To nemáme někoho normálního kdo by se tam posadil byl to pohodový člověk a nedělal ostudu?

Pondělí, 13. února 2023, 19:15Odpovědět

Jan Hlaváč

Pepa Rychlí se asi nejspíš mýlí, kdo by chtěl tímto způsobem zviditelnit svoji stranu?

Sobota, 11. února 2023, 13:53Odpovědět

Pepa Rychlý

Kdo má asi dnes dopoledne čas na to sedět u počítače a nesouhlasit s volbou Petra Pavla Prezidentem ? Může to být i "placené hlasování poražené strany.

Pátek, 10. února 2023, 13:32Odpovědět

Alexandr Šeleljo

Dobry dopoledne , cetl jsem Vase nazory , čirou nahodou ,dovolim jsi napsat svuj . Je uplne jedno kdo je sefem ,na hrade ! Obcany to nebude zajimant a budou na nej hrdi , KDYZ BUDOU MIT ZIVOTNI UROVEN jako trebas v Rakousk -mimochodo to rekl Klaus ! Z a 20 let budeme na jejich zivotni urovni , tady se spletl !

Středa, 8. února 2023, 09:26Odpovědět

Petr Brázda

To už může u nás prezidenta dělat každý, vůbec ho neznám, nějaký voják, v době kdy Havel seděl díky Straně, on si budoval díky Straně kariéru. Paradox, po 30ti letech je prezidentem Komunista a nedá se poslouchat jako většina lidí z armády. Zklamání.

Úterý, 7. února 2023, 22:03Odpovědět

Zdeňka Holcmanova

Nač anketu?Zase jen dělat peklo mezi lidima. Není lepší toho nechat a počkat co nový prezident po inauguraci udělá??? Český občan má takovou vadu, že hned všechny a všechno odsuzuje. Co kdyby jste byli vy nespokojení na místě nového prezidenta?

Úterý, 7. února 2023, 19:37Odpovědět

Tomash Astacus

Pavel jako velitel jakékoliv jednotky musel zpracovávat služebně politické hodnocení a projednávat s VKR (StB). Pracoval jsem v resortu obrany více než 40 let, takže tenhle pravidelný cyklus jsem zažil nečetněkrát, takže styk s VKR měl.

Čtvrtek, 2. února 2023, 20:44Odpovědět

Marta Hvd

Pan Pavel je nově zvolený budoucí prezident neb funkční období mu začíná v březnu. Pokud pan Pavel telefonicky mluvil s prezidentkou Tchaj-wanu nechápu mediální masáž, jelikož je stále jen řadový občan.

Čtvrtek, 2. února 2023, 20:00Odpovědět

Jaromír Petřík

k čemu je tahle anketa, kdyz ted byly volby :-D

Sobota, 28. ledna 2023, 23:04Odpovědět

Jana Janatová

Ani omylem!,!!

Sobota, 28. ledna 2023, 21:24Odpovědět

ANKETA: Jak jste spokojeni s nově zvoleným prezidentem České republiky?  |  Politika  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.