Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ředitelka Centrálního úřadu práce navštívila České Budějovice.

Pozvání Miroslava Mühlböcka ( Monto s.r.o) a Hospodářské komory Jihočeského kraje přijala ředitelka Centrálního úřadu práce PhDr. Kateřina Sadílková. Ve dnech 24. a 25. května navštívila České Budějovice a Hlubokou nad Vltavou.

 

V náročném programu její pracovní návštěvy byla především oficiální setkání s řediteli jihočeských pracovních úřadů a s představiteli HK. Hlavními náměty těchto setkání byla jednání o současné ekonomické situaci a jejímu vlivu na trh práce v jihočeském regionu, dominantním námětem bylo také plánované snížení počtu pracovníků ÚP. Svou pozornost zaměřila ředitelka Sadílková také na programy podpory zaměstnanosti a nové možnosti spolupráce s významnými jihočeskými podniky a personálními agenturami. Setkání se zúčastnili zástupci firmy Robert Bosch České Budějovice s.r.o., který v loňském roce obsadil první příčku v anketě zaměstnavatel regionu. Kromě zástupců nejvýznamnějšího zaměstanvatele regionu se akce zúčastnili reprezentanti společnosti Motor Jikov a.s. a DfK Group a.s.

Společenskou částí programu návštěvy byla prohlídka zámku Hluboká nad Vltavou, na které Kateřinu Sadílkovou přivítal a provázel starosta Hluboké nad Vltavou, senátor Tomáš Jirsa.

V závěru svého pobytu Kateřina Sadílková konstatovala, že výsledky všech jednání vnímá pozitivně a naznačila možnosti spolupráce Centrálního úřadu práce ČR s jihočeskými zaměstnavateli.

Autor: Askew x

 

Štítky Úřad práce České republiky, České Budějovice, Kateřina Sadílková, Hospodářská komora, Jihočeský kraj, Robert Bosch, Zámek Hluboká, Tomáš Jirsa, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ředitelka Centrálního úřadu práce navštívila České Budějovice.  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.