Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Táborská ZOO výjimečně otevře i v pátek, školáky s vyznamenáním pustí zdarma

Již zítra dostanou školáci svá pololetní vysvědčení. Jak je za jejich snažení odměnit? Nabízí se třeba nějaký výlet nebo návštěva některé z kulturních akcí. Kdo má však rád zvířata, rozhodně by měl zvážit cestu do ZOO Tábor. Ta mimořádně otevře i v pátek 29. ledna. A pilní žáci budou mít vstup zdarma!

Akce platí celý prodloužený víkend, tedy od pátku do neděle 31. ledna. Všichni školáci, kteří předloží na pokladně své vysvědčení s vyznamenáním, budou mít vstup do ZOO zdarma. „Rozhodli jsme se podpořit nejúspěšnější studenty a dát jim malou odměnu za jejich pětiměsíční studijní úsilí. Pololetní prázdniny jsou ideální dobou pro návštěvu táborské zoologické zahrady. Děti se zde dozvědí spoustu zajímavostí ze zvířecí říše, které mohou později využít v hodinách přírodovědy,“ láká k návštěvě ZOO Tábor její ředitel Evžen Korec.

Víkendový program táborské zoologické zahrady zpestří návštěvníkům komentovaná krmení. Pozvánkou mohou být i radovánky zvířat, která milují chladné počasí. Ve venkovních výbězích momentálně nejvíce pobývají mývalové severní, tygři ussurijští nebo arktičtí vlci. ZOO Tábor o prodlouženém víkendu otevřeno od 9 do 16 hodin. 

Foto archiv ZOO

Štítky zoologická zahrada, návštěva, Evžen Korec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborská ZOO výjimečně otevře i v pátek, školáky s vyznamenáním pustí zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.