Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Přestávka plná emocí. Svatbu na ledě viděla vyprodaná Budvar aréna

Z momentu, kdy povstala vyprodaná Budvar aréna, aby stvrdila důležitost celého okamžiku, šel mráz po zádech. O první přestávce mezi hokejovým utkáním Motoru a Přerova došlo k neobvyklé události. Přímo na ledové ploše si své ano řekli Miroslav Přistoupil a Jana Kučerová.

Téměř šest a půl tisíc hostů měl tento pár na své svatbě. Díky výhře v přestávkové soutěži na konci minulého roku byli právě oni těmi, kteří zažili něco, co se děje jen v zahraničí, a to ještě hodně zřídka. Jejich hosté dostali vyhrazený sektor B1 a ten byl před začátkem samotného obřadu prakticky plný. Nebylo divu.

Velkolepý akt dokreslil i samotný příjezd nevěsty a ženicha na ledovou plochu. To už za sebou měli nepříjemnou zkušenost se strážníky městské policie, kteří dle slov marketingového ředitele Motoru Tomáše Kučery pokutovali řidiče jednotlivých vozů čekajících na vjezd do haly. Nic však, co by zkazilo dobrou náladu.

Oddávajícím byl tentokrát náměstek primátora Petr Holický. Nervozitu z jiného prostředí ale neměl. „Je potřeba se soustředit, aby se všechno potřebné řeklo. Aby svatba platila.“ Kvůli krátkému času mezi jednotlivými třetinami došlo v jeho řeči i k úpravám. Trvala tak něco kolem devíti minut. Na obvyklé přání štěstí novomanželům se ale nezapomnělo.

Samotná svatbě vlastně nic nechybělo. Od prstýnků až po slavnostní přípitek... A kdo čekal, že alespoň jeden z páru řekne ne, musel být zklamán. Dvojice si byla zcela jistá. „Nervozita byla možná trochu dopoledne, ale když už jsem na sobě měla šaty, tak to bylo dobré,“ říkala čerstvá nevěsta Jana Přistoupilová Kučerová.

Atmosféra splnila očekávání novomanželů. „Bylo to krásné. Musíme poděkovat všem, kteří s námi v tento okamžik byli a fandili nám,“ přidala nevěsta. Pár se poté přesunul do sektoru za svými hosty, kde sledoval příliš nevydařenou druhou třetinu hokejistů Motoru. Po jejím skončení již svatba pokračovala podle zažitých tradicí a všichni se přesunuli na hostinu. A co když připadne výročí na domácí zápas Budějc? „Tak určitě půjdeme,“ konstatoval ženich. 

Svatba na ledě

Neděle, 7. února 2016, 15:34

Svatba na ledě
Svatba na ledě

Foto Jan Luxík, Dominik Svoboda

Štítky Budvar aréna, Madeta Motor České Budějovice, Jana Osbornová-Kosinová, HC Zubr Přerov, svatba, nevěsta, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Přestávka plná emocí. Svatbu na ledě viděla vyprodaná Budvar aréna  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.