Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Internetový obchod levneELEKTRO.cz získal v letošním ročníku ankety ShopRoku tři ocenění!

PR článek

Před nedávnem skončil již sedmý ročník soutěže ShopRoku. Vítěze vždy volí uživatelé nákupního portálu Heureka.cz. Velkým úspěchem se pro rok 2015 může pyšnit e-shop levneELEKTRO.cz, který v anketě získal hned tři ocenění!

E-shop obhájil vítězství v kategorii Cena popularity, jež je cenou všech internetových uživatelů, kteří hlasovali pro svůj oblíbený obchod prostřednictvím hlasovacího formuláře na stránkách soutěže ShopRoku.cz. Dalším oceněním jsou dvě Ceny kvality, a to z kategorií elektro a bílé zboží.

Soutěž ShopRoku si klade za cíl ocenit a vyzdvihnout ty nejkvalitnější e-shopy na českém internetu. Výsledky soutěže jsou pro zákazníky znamením, že je e-shop důvěryhodný a že se nemusí bát v něm nakoupit.

Slavnostním večerem provázel jihočeský rodák Jiří Mádl a zúčastnila se ho řada osobností českého showbyznysu a internetového byznysu.


Syn a otec Václavovi, majitelé rodinné firmy

Provozovatelem internetového obchodu levneELEKTRO.cz je úspěšná česká společnost ELEKTRA PV, která byla založena již v roce 1992.

V roce 2014 vyřídila firma přes 297 tisíc zakázek a dosáhla tržeb 1,5 miliardy korun včetně DPH. Rodinná firma otce a syna Václavových má 100 kmenových zaměstnanců v centrále v Českých Budějovicích a ve výdejních místech e-shopu v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích a nově i na Slovensku v Bratislavě a Dubnici nad Váhom.

Lidé kolem internetového obchodu levneELEKTRO.cz se snaží být vstřícní a dělat byznys poctivě. Možná proto letos znovu obhájili prestižní cenu popularity Shop roku 2015. 

Štítky internetový obchod, ocenění, soutěž, Jiří Mádl, České Budějovice, Slovensko, Praha, Bratislava, Brno, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Internetový obchod levneELEKTRO.cz získal v letošním ročníku ankety ShopRoku tři ocenění!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.