Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fun Spot Lipno - místo, kde rodinná zábava nezakulhá, přestože je o holi

PR článek

Lipenský adventure golf ožívá s jarem! Návštěvníci všech generací si zde mohou zahrát adventure golf v úchvatném přírodním prostředí. Prožít velké dobrodružství v malém ráji.

Sport, relaxace, poznání, mystika. To je hlavní nabídkové menu areálu Fun Spot Lipno, rozprostírajícího se na levém břehu lipenského jezera v osadě Kobylnice. Součástí sportoviště je vodopád a soustava jezírek, osídlených želvami i býložravými i dravými rybami. Vedle mírumilovných koi kaprů a tolstolobiků jsou pod vodou ke spatření dravé štiky a candáti. Rybí osádce vévodí sumci s jesetery úctyhodné velikosti.

Hřiště splývá s členitým terénem botanické zahrady

Patronkou areálu a hojně fotografovaným objektem je keltská bohyně koní Epona. Ta střeží areál v podobě sochy koně v nadživotní velikosti. Její příběh vysvětluje přítomnost i dalších pohanských skřítků a bůžků, skrytých na šesti magických stanovištích v zahradě. Nadpřirození osídlenci připravili na těchto zastávkách úkoly pro účastníky dobrodružně-naučné hry.

V areálu nechybí občerstvení v podobě minutkových specialit v americkém a italském stylu, široké škála sladkostí a bohatý výběr chlazených a horkých nápojů. Terasové posezní nad vodní hladiou ocení hráči adventure golfu i pasivní milovníci estetické relaxace.

Fun Spot Lipno
www.funspotlipno.cz
www.facebook.com/funspotlipno

Štítky golf, Vodní nádrž Lipno, dobrodružství, Fun Spot Lipno a.s., zábava, Epona, Kobylnice, jezero

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fun Spot Lipno - místo, kde rodinná zábava nezakulhá, přestože je o holi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.