Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ideální bydlení pro rodiny! Rezidence Dlouhá louka nabízí posledních patnáct bytů

PR článek

Rodinné bydlení u řeky a v centru města? Takových lokalit najdete jenom málo. Jednou takovou je ale rezidence Dlouhá louka v Budějcích. A pokud chcete mít svůj domov v tomto klidném a krásném prostředí, neměli byste váhat. Na prodej zůstává posledních patnáct nadstandardně vybavených bytů!

Poptávka po bytech v krajském městě převyšuje nabídku a pěkné prostory pro rodinný život se hledají jen těžko. Rezidence Dlouhá louka je v tomto ohledu nejlepší možnou variantou. Najdete zde pár posledních volných třípokojových a čtyřpokojových bytů s oblíbenou terasou a vlastním parkováním.

Nadstandard v ceně

Byty na Dlouhé louce se vymykají ostatním nabízeným nemovitostem na území našeho krajského města. Každý z nabízených rodinných bytů má terasu orientovanou k řece, přímo před domem vede cyklostezka spojující Budějce s Hlubokou nad Vltavou, v domě samotném je řada technologických vychytávek.

Poslední volné byty na Dlouhé louce mají ještě jednu důležitou výhodu: noví majitelé mají poslední šanci, jak si bydlení vytvořit podle svých představ. Přibližně polovina bytů je sice téměř vybavená, to znamená, že stačí dokončit pouze kuchyňskou linku a je hotovo, ostatní jsou však zcela holé a rodina, která se do nich bude chtít přestěhovat, si je může vybavit podle sebe. Nemusíte se tak přizpůsobovat podlahám, které vybral developer, ani vzhledu koupelny, která nemusí být u nových projektů často podle vašich představ.

Unikátní bydlení v centru

Rezidenční komplex Dlouhá louka získal díky své orientaci k řece, výhledům do zeleně a na historické centrum města a maximální funkčnosti a pohodlí nejen oblibu u nových majitelů již prodaných bytů, ale také odborné ocenění PRESTA - prestižní stavba jižních Čech v kategorii Rodinné domy a byty. O jeho kvalitě tak není pochyb. Investice do zdejšího bytu je skvělá volba pro budoucnost celé rodiny.

Jestli vás nabídka oslovila, není nic jednoduššího, než si vybrané byty prohlédnout na vlastní oči a nasát tak atmosféru hezké lokality přímo u řeky a parku.

HANZLÍKOVÁ REALITY s.r.o. ATKINSON & PARTNERS, s.r.o.
Volejbalistů 1793/3 Česká 26/41
(rezidence Dlouhá louka)  
370 01, České Budějovice 3 370 01, České Budějovice
(M) +420 777 814 103 (M) +420 777 121 266
Aneta Hanzlíková Monika Němcová, MBA
hanzlikovareality@seznam.cz monika.nemcova@atkinson.cz
www.hanzlikovareality.cz www.atkinson.cz

Štítky louka, bydlení, rodina, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ideální bydlení pro rodiny! Rezidence Dlouhá louka nabízí posledních patnáct bytů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.