Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna 2. jakost nabídne od října spotřebiče s cenou ohlodanou až na kost

PR článek

Natržený obal u nového spotřebiče? No a? Proč platit více za obal, který je stejně na vyhození? 1. října se na Borku u Českých Budějovic otevírá nová prodejna 2. jakost. Naleznete v ní zboží za bezkonkurenční ceny.

Stačí do ní navíc přijít už první den a k nákupu mezi 10:00 a 10:10 získá prvních třicet zákazníků kulmu značky Grundig. Každý kupující rovněž dostane kupon, který bude zařazen do slosování o sušičku s tepelným čerpadlem Beko. To se uskuteční 1. října v 16 hodin.

Prodejna 2. jakost bude nabízet ceny domácích spotřebičů za skvělé ceny. V sortimentu je například automatická pračka Beko na 5 kilogramů za 3990,- i s DPH! Vyberete si ale také mezi sušičkami, chladničkami nebo mrazáky za opravdu nízké ceny. A to jen díky tomu, že vám nebude vadit poškozený obal nebo nepatrná kosmetická vada.

Otevření prodejny 2. jakost bude rovněž dnem pro vaše ratolesti. Pro ně tady bude připraven velký skákací hrad, kde se budou moci vyřádit. A až skončí, určitě neodmítnou nafukovací balonky nebo něco dobrého na zub v podobě popcornu.

Na slavnostním zahájení prodeje nesmíte prostě 1. října v 10:00 chybět. Prodejna 2. jakost otevírá na Borku u Českých Budějovic v areálu bývalého Mountfieldu. Už teď se podívejte na její webové stránky, abyste si vybrali spotřebič, který má ohlodanou cenu až na kost, a získali voucher na slevu v hodnotě 500 korun. Nebo navštivte e-shop, v němž naleznete vše, co se vám bude do domácnosti hodit, a to za bezkonkurenční ceny.

Štítky České Budějovice, Borek, Mountfield

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejna 2. jakost nabídne od října spotřebiče s cenou ohlodanou až na kost  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.