Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Díky mobilní aplikaci Geofun prožijete v Horní Plané dvouhodinový dobrodružný Bertlův příběh

PR článek

Bertl je kluk jako každý jiný. Tato hra je jeho život a to doslova! Sekundy ubíhají jako týdny a minuty jsou pro něj roky jeho života. Vydejte se po stopách jeho identity a třeba té záhadě stárnutí přijdete na kloub. Jste malinko zmateni, o čem tady píšeme? Vyrazte do Kulturního a informačního centra v Horní Plané, přes QR kód si stáhněte do chytrého telefonu aplikaci Geofun a hru nazvanou Bertlův příběh. Tato geolokační zábavná hra nové generace vás nenechá v klidu.

„Hra není postavena jen na hledání určitých míst, ale na plnění úkolů a tak dále. Je to velmi zajímavá forma zábavy, kterou si jednoznačně užijí jak místní, tak turisté. Mladí i staří. Moc se těším, jakou odezvu Bertlův příběh bude mít,“ říká Luděk Štěpánek z hornoplánského infocentra.

Právě před infocentrem hra startuje. Cílem je přístaviště přívozu malé výletní lodi v Horní Plané. „Celá hra zabere zhruba dvě hodiny. Věřím, že všem utečou jako voda. A vlastně jim bude líto, že je po všem,“ usmívá se Luděk Štěpánek a dodává, že hra bohužel není vhodná pro vozíčkáře či rodiče s kočárkem.

Jednotlivé úkoly se hráčům odemykají až na místech, kam musí dojít. Tvůrci uvádějí, že hra pochází z populárního geocachingu, ale svou povahou je mnohem akčnější a dobrodružnější. Veškeré informace zájemci naleznou na www.geofun.cz.

Projekt podpořil Jihočeský kraj. A nyní již do Horní Plané za Bertlem, se kterým si užijete nemalou zábavu!

Štítky Horní Planá, Geofun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Díky mobilní aplikaci Geofun prožijete v Horní Plané dvouhodinový dobrodružný Bertlův příběh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.